Filtres

   
 • Cornellà
 • Almeda
 • Centre
 • Fatjó
 • Fontsanta
 • Gavarra
 • Lindavista
 • Pedró
 • Riera
 • Sant Ildefons
 • Fora Ciutat
34 activitats.

Inauguració: EXPOSICIÓ del 35è CONCURS de CÒMICS "CIUTAT de CORNELLÀ"


Lliurament de premis, presentació de la publicació "Còmics a Cornellà 2019" i lliurament del 26è Premi "Ivà" al millor historietista professional.
Mostra del Còmic

Quan: 08 de novembre
Hora: 20:00h. - 22:00h.
On: Sala Exposicions Castell de Cornellà

Projecció de la pel•lícula “Wolf children: los niños lobos” i taller.


La Hana s’enamora d’un home llop amb qui tindrà dos fills, la Yuki i l’Ame. Quan mor el pare, la Hana decideix mudar-se al camp perquè els seus fills no siguin descoberts. A mesura que la Yuki i l’Ame creixin, hauran de decidir si ser humans o viure com llops. En finalitzar la projecció de la pel•lícula, es realitzarà un taller de manga. Activitat dirigida a majors de 16 anys.
Mostra del Còmic

Quan: 11 de novembre
Hora: 17:30h. - 19:30h.
On: Biblioteca Sant Ildefons (BSI)

Trobada amb Pepe Gálvez autor de "Llegará el invierno"


L’autor Pepe Gálvez inaugurarà l’exposició “CCOOMICS 2019: Vinyetes Joves i Solidàries” i presentarà el seu còmic “Llegarà el invierno” que ha realitzat amb l’Alfons López.
Mostra del Còmic

Quan: 12 de novembre
Hora: 18:00h. - 20:00h.
On: Comissions Obreres (CCOO)

Projecció de la pel•lícula “El Castillo Ambulante” i taller manga.


Una bruixa transforma a la Sophie en una anciana. Aquesta acudeix al mag Howl que viu en un castell màgic, té la particularitat de traslladar-se a la voluntat del seu amo. En finalitzar la projecció de la pel•lícula, es realitzarà un taller de manga. Activitat dirigida a infants de 7 a 15 anys, amb acompanyants de 7 a 9 anys.
Mostra del Còmic

Quan: 13 de novembre
Hora: 17:30h. - 19:30h.
On: Biblioteca Central de Cornellà (BCC)

Club de lectura “Best seller” de Joan Mundet.


El club de lectura de la llibreria “Pati Blau” comptarà amb la presència de l’autor Joan Mundet per conèixer de primera mà el còmic “Best seller”.
Mostra del Còmic

Quan: 14 de novembre
Hora: 19:00h. - 21:00h.
On: C/ de la Verge del Pilar

Projecció de la pel•lícula “Lu over the wall” i taller manga.


En Kai, és un jove estudiant, que després del divorci dels seus pares marxa a viure a un petit poble de pescadors. Un dia coneixerà a una sirena, la Lu, fet que comprometrà la seva convivència amb la gent del poble per la mala sort que porten l’aparició de sirenes. En finalitzar la projecció de la pel•lícula, es realitzarà un taller de manga. Activitat dirigida a majors de 16 anys.
Mostra del Còmic

Quan: 15 de novembre
Hora: 17:30h. - 19:30h.
On: Biblioteca Marta Mata (BMM)

Caricatures als mercats


Mercat Sant Ildefons (Plaça Sant Ildefons, s/n). Mercat Centre (Plaça Lluís Companys, s/n). Mercat Marsans (Plaça Marsans, s/n). Alumnes de l’Escola Joso Centre de Còmic i Arts Visuals passaran un matí ben creatiu realitzant caricatures a paradistes, clients/es i totes aquelles persones que s’apropin als mercats de la nostra ciutat i als seus voltants.
Mostra del Còmic

Quan: 16 de novembre
Hora: 11:00h. - 13:30h.
On: Mercat Centre

Exposició “Diferente” de Dibujos por Sonrisas.


140 artistes s’uneixen per treballar de forma conjunta i crear una única història amb una finalitat solidària, recaptar fons per les campanyes de dignificació, de les persones refugiades, que duu a terme l’associació Dibujos por sonrisas.
Mostra del Còmic

Quan: Fins el 19 de novembre
On: Biblioteca Sant Ildefons (BSI)

Projecció de la pel•lícula “El niño y la bestia” i taller manga.


El Kyuta és un nen solitari que viu a Tòquio, i el Kumatetsu una criatura sobrenatural aïllada en un món imaginari. Un dia el nen travessa la frontera d’aquest món i inicia una amistat amb el Kumatetsu que es converteix en el seu amic i guia espiritual.. En finalitzar la projecció de la pel•lícula, es realitzarà un taller de manga. Activitat dirigida a majors de 16 anys.
Mostra del Còmic

Quan: 19 de novembre
Hora: 17:30h. - 19:30h.
On: Biblioteca Central de Cornellà (BCC)

Club de lectura “Looking for nobody”


Si t’agraden els còmics, t’animem a participar al Club de lectura que la Biblioteca Central de Cornellà realitzarà on es treballarà el còmic “Looking for nobody” de l’autor Joan Mundet.
Mostra del Còmic

Quan: 21 de novembre
Hora: 19:00h. - 20:30h.
On: Biblioteca Central de Cornellà (BCC)

Projecció de la pel•lícula “Ponyo en el acantilado” i taller manga.


El Sosuke, un nen de 5 anys, es troba amb un peix que en realitat és una princesa. La Ponyo, així anomenarà el nen a la princesa, voldrà convertir-se en una humana tot i la forta oposició del seu pare, un bruixot que viu al fons de l’oceà. En finalitzar la projecció de la pel•lícula, es realitzarà un taller de manga. Activitat dirigida a infants de 7 a 15 anys, amb acompanyants de 7 a 9 anys.
Mostra del Còmic

Quan: 22 de novembre
Hora: 17:30h. - 19:30h.
On: Biblioteca Marta Mata (BMM)

Taller “Fem un mini-còmic!.


Visitarem l’exposició i després crearem un petit còmic entre tots, inspirant-nos en els personatges i escenes que us hagin cridat més l’atenció. A càrrec de Juan Carlos Calvo. Cal inscripció prèvia: museumercader@aj-cornella.cat
Mostra del Còmic

Quan: 24 de novembre
Hora: 11:00h. - 13:00h.
On: Museu Palau Mercader

Trobada amb Mariel Soria


Encuentro con Mariel Soria Mariel Soria visitarà al col•lectiu de dones del CIRD per donar a conèixer la seva experiència dins del món del còmic.
Mostra del Còmic

Quan: 26 de novembre
Hora: 17:00h. - 19:00h.
On: Centre d'informació i Recursos per a les Dones (CIRD)

Trobada amb Joan Mundet autor de “Looking for nobody”


L’autor visitarà al club de lectura per parlar sobre el còmic “Looking for nobody” i concretament sobre el seu procés creatiu. A més, les persones participants podran resoldre tots els dubtes que tinguin.
Mostra del Còmic

Quan: 28 de novembre
Hora: 19:00h. - 20:30h.
On: Biblioteca Central de Cornellà (BCC)

Exposició “Va passar pel Concurs... Lourdes Navarro Falcón”.


Amb aquesta nova exposició donarem a conèixer el treball d’artistes que han passat pel Concurs de Còmics “Ciutat de Cornellà”. Enguany, Lourdes Navarro Falcón, guanyadora del 33è Concurs de Còmics “Ciutat de Cornellà” ens mostra diferents obres seves després de guanyar el Premi al millor còmic infantil/juvenil de la 37 Còmic Barcelona.
Mostra del Còmic

Quan: Fins el 29 de novembre
On: Centre Cívic Sant Ildefons

Activitat del Punt a l’Institut


T’agraden els còmics? Apropa’t al Punt a l’Institut a l’hora del pati i crea la teva pròpia vinyeta.
Mostra del Còmic

Quan: Fins el 29 de novembre
On: Trailer, Servei d'Informació Jove

Exposició: “MATA-HARI I ALTRES DONES VALENTES” de Marika Vila.


Inauguració i presentació del còmic “Mata-Hari de Marika Vila i Andreu Martín.: 7 de novembre, a les 20h Exposició: “MATA-HARI I ALTRES DONES VALENTES” de Marika Vila. Ser dona ha estat sempre un risc a causa de l’agressivitat de les etiquetes que ens han empresonat, encara avui ho continua sent, perquè les etiquetes canvien de disfressa però... segueixen construint les nostres presons des de nous models convenients. Malgrat tot, és fàcil desvetllar aquesta fal•làcia si busquem les veus de les dones reals que han estat i són valentes, sempre en trobem, sempre hi són... Mata-Hari i altres dones valentes parla d’això, el meu treball ha estat sempre descobrir-les, buscar el seu coratge, trobar el seu risc i mostrar-les fora dels models. En aquesta mostra veureu també els riscos de la meva trajectòria professional en un món masculí, des del treball comercial a l’assumpció de l’autoria... Jo també, com totes, sóc una dona valenta perquè... ser dona significa arriscar-se a ser en la dificultat.
Mostra del Còmic

Quan: Fins el 29 de novembre
On: Sala Espai d'Art Moritz

Exposició “Als afores”


Un còmic contra la islamofòbia realitzat per alumnat de l’institut Maria Aurèlia Capmany de la nostra ciutat. Aquest còmic es troba dins del projecte “Kifkif, còmics per la Integració” CASAL JOVE SANFELIU-SANT ILDEFONS (Carrer de l’Emigrant, 25, baixos. L’Hospitalet de Llobregat).
Mostra del Còmic

Quan: Fins el 29 de novembre
On: FORA Fora ciutat

Exposició Obres de la categoria júnior i juvenil del 35è Concurs de Còmics “Ciutat de Cornellà”


Mostra dels treballs dels participants de la categoria júnior i juvenils del concurs de còmics de la nostra ciutat. Podreu comprovar el talent d’aquest jovent artista.
Mostra del Còmic

Quan: Fins el 29 de novembre
On: Espai Jove Centre-Riera

Exposició ‘Refugiados, viñetas solidarias’


L’horror de la guerra no té límits. Qualsevol atrocitat que s’imagini està succeint o ho ha fet en algun moment i lloc del món... Més de seixanta autors units en aquesta iniciativa que pretén recaptar fons per l’ONG Save the Children i el seu programa d’ajuda a les persones refugiades.
Mostra del Còmic

Quan: Fins el 29 de novembre
On: Espai Jove Sant Ildefons

Exposició “CCOOMICS 2019: Vinyetes Joves i Solidàries”


L’exposició mostra un projecte compartit de 30 joves de les escoles La Llotja, Serra i Abella, Pau Gargallo, Art la Industrial i la Massana on la temàtica social pren protagonisme.
Mostra del Còmic

Quan: Fins el 29 de novembre
On: Comissions Obreres (CCOO)

Exposició Beca Carnet Jove.


Exposició de les vinyetes guanyadores i finalistes del concurs Beca Carnet Jove Connecta’t al Còmic 2018 organitzat per la Generalitat de Catalunya. Dilluns a divendres de 16 a 21h i dimarts de 10 a 13h
Mostra del Còmic

Quan: Fins el 29 de novembre
On: Espai Paret Taronja

Exposició “La Diligència”


Alumnes de l’Escola Joso (Barcelona) i l’École ENAAI (Chambéry) realitzen aquest projecte conjunt on es fa una particular versió de l’àlbum de La Diligència del mític personatge Lucky Luke de Morris i Goscinny.
Mostra del Còmic

Quan: Fins el 30 de novembre
On: Biblioteca Central de Cornellà (BCC)

Exposició “Santi Casas”


Santi Casas és un autor amb un gran interès pels còmics, la música i els videojocs, molt especialment els que tenen una gran influència japonesa. En aquesta mostra es repassa alguns dels seus treballs més influenciats pel manga i l’anime. Dilluns a divendres de 15.30 a 20.30h, i dimarts i dissabtes de 10 a 14h
Mostra del Còmic

Quan: Fins el 30 de novembre
On: Biblioteca Marta Mata (BMM)

Exposició Racó de l’Ivà en banderoles


Guarnirem el Mercat Marsans amb les reproduccions de les obres originals que ens han regalat els artistes que han rebut el Premi Ivà.
Mostra del Còmic

Quan: Fins l' 01 de desembre
On: Mercat Marsans

Club de lectura “Sana, Sanita. Diario de un enfermero de pediatría”


Les famílies de la Ludoteca Familiar del CEIJ Mowgli realitzarà la lectura del còmic “Sana, Sanita. Diario de un enfermero de pediatría” durant el mes de novembre i rebran la visita del seu guionista, l’Armando Bastida i la dibuixant, la Raquel Gu.
Mostra del Còmic

Quan: Fins l' 01 de desembre
On: PL de Josep Tarradellas

Exposició Còmic Made in Cornellà: “Dibuixar per plasmar altres mons” de Pau Cabestany


L’autor local Pau Cabestany mostrarà les seves il•lustracions en una exposició titulada “Dibuixar per plasmar altres mons”, una bona ocasió per conèixer més d’aquest jove creador guanyador de l’Millor historieta d’humor de l’edició d’enguany del Concurs de Còmics “Ciutat de Cornellà”. CUL DE SAC (C/Mossèn Andreu, 14). 4 de novembre a l’1 de desembre. Dilluns a dijous de 7.30 a 23h, divendres de 7:30 a 02h i dissabtes de 19 a 02h
Mostra del Còmic

Quan: Fins l' 01 de desembre
On: C/ de Mossèn Andreu

Exposició ‘Gen Pet’


L’any 2036 els avenços en genètica permeten crear animals de companyia segons el gust dels clients. Se’ls coneix com a Gen Pet. L’exposició d’aquest còmic creat per el Damián Campanario i l’Álex Fuentes es trobarà a la Ludoteca Municipal el Dau i també es realitzarà un taller on els infants crearan les seves pròpies mascotes.
Mostra del Còmic

Quan: Fins l' 01 de desembre
On: Ludoteca Municipal El Dau

Club de lectura “Alicia en un mundo real”


L’Associació Cornellà per les Dones, farà la lectura sobre el còmic “Alicia en un mundo real” i rebrà la visita d’una de les seves autores, Isabel Franc per parlar del procés creatiu i la temàtica de l’obra.
Mostra del Còmic

Quan: Fins l' 01 de desembre
On: Centre Cívic Sant Ildefons

Grup de lectura de "Sola"


A la Residència Teresa Duran, al seu grup de lectura, s’endinsaran en el món de “Sola” Denis Lapière i Ricard Efa. Aquest últim visitarà al grup de la residència. Amb la col•laboració del grup de voluntàries de l’associació de veïns del casal de Sant Ildefons.
Mostra del Còmic

Quan: Fins l' 01 de desembre
On: Centre de dia Teresa Duran

Exposició ‘Artistes del futur”


A moltes de les exposicions podreu trobar una mostra de dibuixos d’infants. Qui sap si comptarem amb els dibuixos de referents del món del còmic del futur.
Mostra del Còmic

Quan: Fins l' 01 de desembre
On: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

EXPOSICIÓ del 35è CONCURS de CÒMICS "CIUTAT de CORNELLÀ"


Aquesta exposició constitueix l'acte central de la Mostra i dóna a conèixer els treballs guanyadors i finalistes del 35è Concurs de Còmics "Ciutat de Cornellà", on el jovent creador fa del còmic el seu mitjà d'expressió artística. Durant l’acte d’inauguració es farà l’entrega de premis del concurs, així com el lliurament del 26è Premi Ivà, que aquest any ha recaigut sobre Jaime Martín, autor d’obres com Sangre de Barrio o Jamás tendré 20 años. Dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20 h, i diumenges i festius de 10 a 14h
Mostra del Còmic

Quan: Fins l' 01 de desembre
On: Sala Exposicions Castell de Cornellà

Racó de l’Ivà


El Racó de l'Ivà ens recorda l’enyorat dibuixant amb una col•lecció de dibuixos i il•lustracions dedicades a l'Ivà realitzades per totes les persones guardonades amb el premi Ivà com a millors historietistes professionals.
Mostra del Còmic

Quan: Fins l' 01 de desembre
On: Sala Exposicions Castell de Cornellà

EXPOSICIÓ Visions de la Guerra Civil en Còmic.


Els autors de les novel•les gràfiques “CISCO: una guerra, un país, un hombre” (Josep Salvia), “La brigada Lincoln” (Pablo Durá i Carlos Esquembre) i “La pieza” (Fernando Llor i Rafael Vargas) ens presenten la seva visió personal d’alguns episodis significatius i excepcionals, que han inspirat en alguns casos la ficció política. Una manera diferent de conèixer alguns dels esdeveniments de la Guerra Civil espanyola en el 80è aniversari del seu final. Diumenges i festius de 10 a 14h
Mostra del Còmic

Quan: Fins el 15 de desembre
On: Museu Palau Mercader