Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Concert líric

Activitat: Cultural
Informació: Gala lírica protagonitzada per la soprano de Cornellà Maria del Mar Humanes, que interpretarà fragments de Bellini, Donizetti, Schumann, Gounod, Debussy Granados i Moreno Torroba entre d’altres. Dins del cicle “Música als Castells”, organitzat per la “Fundació Castells Culturals de Catalunya”. MARIA DEL MAR HUMANES, soprano. MAXIME SHAMO, piano.

Quan: 27 de juliol
Horari: 22:00h. - 23:59h.
Organitza: DEPARTAMENT DE CULTURA

Més informació

Dades del llocCASTELL DE CORNELLÀ (SEGLE XI-XVII)
Adreça: C/ de Mossèn Jacint Verdaguer, s/n (El Castell)
Barri: Centre
Web: http://www.cornella.cat/ca/CastellDeCornella.asp
Informació: Departament de Patrimoni Cultural


Activitats programades en aquest espai per als propers 7 dies


Activitats programades: 1

Exposició Cornellà Natura
Cornellà Natura és un projecte estratègic que, en un horitzó temporal d’una dècada (2016-2026), cerca naturalitzar la ciutat i posar en relleu els seus valors ambientals, socials i paisatgístics, per tal humanitzarla.
Cornellà Natura vol esdevenir la ciutat verda, biodiversa, resilient i sostenible.
Amb la voluntat de naturalitzar la ciutat, és a dir integrar la riquesa ecològica dels espais naturals a la vida quotidiana dels ciutadans, Cornellà Natura estructura diferents eixos cívics i urbans que connecten l’espai públic pels ciutadans i propicien la connectivitat ecològica.
Inclou la mostra fotogràfica de Cornellà Natura, un recull de fotografies realitzades per ciutadans i ciutadanes de Cornellà amb el tema la natura a la ciutat.
Quan: Fins el 29 d´ octubre
SALA EXPOSICIONS CASTELL DE CORNELLÀ