Fitxa Obra \

Descripció, lloc, data, horari...


URBANITZACIÓ CARRETERA DEL PRAT (PSS. FFCC – C/ TIRSO DE MOLINA)


DESCRIPCIÓ DE L'OBRA
El Projecte consisteix en l’arranjament del tram de la Carretera del Prat, entre el Pss. dels FFCC i el c/ Tirso de Molina (Barri Riera).

L’obra suposarà la millora de l’accessibilitat d’aquesta artèria de la ciutat amb la creació d’espais més amplis per als vianants i la millora del tram de la calçada. També es renovarà el mobiliari urbà i la il•luminació, i el vial comptarà amb més espais verds.

A la mitjana, el projecte preveu dues noves línies a d’arbrat viari amb arbustiva. La primera amb la construcció d’una jardinera elevada a la mitjana. Aquest arbrat actuarà com element separador entre els habitatges i el polígon industrial. Una segona, del costat habitatges, es situarà en la vorera amb d’arbrat viari de diferents tipus, de port petit, dins d’escocells de xapa d’acer galvanitzat. Alternat amb els escocells, es preveuen parterres. Les voreres es pavimentaran majoritàriament amb panot de 9 pastilles.

El projecte també preveu la reubicació de les lluminàries existents, i la instal•lació dos noves lluminàries de les mateixes característiques a les existents. La proposta inclou també una campanya d’aglomerat de capa de rodament de 5cm de gruix en tot l’àmbit del projecte i el repintat de tota la senyalització horitzontal.

Projecte

UBICACIÓ

Barri: Riera

DADES DEL PROJECTE
Estat: Obres en curs
Tipus d'Obra: Infraestructures
Data d'inici: 01 de setembre de 2018
Data fi: 31 de desembre de 2018
Pressupost: 896.457,03 €

DADES ADICIONALS
Promotor AJUNTAMENT DE CORNELLÀ

DATA ÚLTIMA PUBLICACIÓ
15 d´ octubre de 2018

DOCUMENTS:
Altra documentació

IMATGES DEL PROJECTEDades del lloc


CTRA DEL PRAT,
Barri: Riera