www.cornella.cat
Esports Cornellà
Esports Cornellà

Butlletí electrònic de l'Agenda d'activitats esportives de Cornellà de Llobregat.
Produeix i publica el departament d'Esports.
Subscriure'm | Cancel·lar subscripció

NOTÍCIES

Aplicació per fer el seguiment dels símptomes del COVID-19
La conselleria de Salut ha impulsat l'APP STOP COVID-19 CAT per a mòbils amb la qual podeu fer seguiment dels vostres símptomes i rebre indicacions i consells a seguir en cada situació.
Més informació
Mesures fiscals aprovades per l'Ajuntament de Cornellà per fer front a la crisi del COVID-19
Es concreten en la suspensió dels pagaments de les taxes referides a determinats serveis que han hagut de tancar, i la compensació dels pagaments ja efectuats en relació a activitats que també es van veure afectades.
Més informació
L’Ajuntament aprova un pla de xoc econòmic de 3,6 milions d’euros davant l’estat d’alarma per la COVID-19
Contempla un conjunt de mesures fiscals i econòmiques d'emergència per mitigar els efectes de la crisi pel coronavirus en l'àmbit empresarial, laboral i social.
Més informació
Més de 5.000 persones grans de Cornellà son ateses per personal municipal durant el confinament
Els contactes són majoritàriament telefònics i formen part del paquet de mesures socials excepcionals durant l'estat d'alarma.
Més informació
Comerços de la ciutat faciliten comprar fent comanda prèvia per telèfon o whatsapp
Us informem d'un llistat d'aquests establiments, essencialment dels tres mercats municipals (Sant Ildefons, Centre i Marsans) i d'establiments associats a l'entitat Cornellà Compra a Casa
Més informació
Es reparteixen més de 1.400 targetes moneder per suplir les beques menjador
En el context de crisi sanitària, amb el tancament de centres educatius, ha calgut tancar també els menjadors escolars, per la qual cosa s'ha volgut suplir aquest servei que permet garantir que aquest alumnat tingui almenys un àpat al dia.
Més informació
Segueix el confinament de les entitats Esportives
Si vols conèixer com estan els/les esportistes de les entitats esportives de Cornellà i com porten el confinament segueix-les per instagram. Aquí teniu els llistat per seguir-les, participar i col•laborar en les seves iniciatives des de casa. #joemquedoacasaacornella @parcesportiu , @canmercader , @basketalmeda , @bfcornella , @cbcornella , @cebriera , @clubcornellafutbolsala , @voleibolsandor , @rccornella , @rapidcornella , @cornellaatletic , @triatlocornella , @corresolidaris , @uecornella_femeni , @uecornella , @cdfontsantafatjo , @clubescacscornella , @peondoblado , @agility_cornella , @cncornellanatacion , @ueccornella
Més informació
Corresolidaris contra el COVID-19
L’entitat Corresolidaris torna a mostrar la seva solidaritat amb la creació de pantalles per a personal sanitari. Ja han entregat quasi 1.000 pantalles a las Hermanas Hospitalarias Sagrat Cor de Martorell, al Hospital de Bellvitge i Hospital del Mar. Pròximament ho faran per les residencies de gent gran de Cornellà i pel laboratori clínic del Hospital de Bellvitge. Per a més informació podeu consultar a http://www.corresolidaris.org/ o a xarxes socials @corresolidaris
Més informació
ComparTeam - nou projecte Esportiu Inclusiu. Sessió II
El passat dilluns 17 de febrer es va realitzar el segon entrenament del projecte ComparTeam entre l’equip INSERCOR de la Fundació UE Cornellà i l’equip Bàsquet Femení Cornellà. Aquest projecte te la finalitat de sensibilitzar a la ciutadania i fomentar la inclusió de joves amb diversitat funcional mitjançant l’activitat física. La nova iniciativa, on els joves comparteixen una tarda d’entrenament, tenen oportunitat de conèixer altres espais esportius de la ciutat, aprenen els aspectes més rellevants de la disciplina de l’entitat convidada, en aquest cas el bàsquet, i al finalitzar l’exercici físic comparteixen un espai per relacionar-se i fomentar hàbits saludables fent un “pica pica” de fruita variada. Aquesta iniciativa està oberta a qualsevol entitat esportiva de Cornellà que vulgui desenvolupar una sessió conjunta i formar part del projecte esportiu de ciutat, ComparTeam.
Més informació
Premi a la Fundació UE Cornellà
El passat 17 de febrer a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm es va celebrar els Premis Solidaris de la Fundació Catalana de Futbol, i la Fundació UE Cornellà va rebre el 2n Premi Solidari Jugador/a. Aquest premi va ser valorat perquè van realitzar un entrenament al Centre Penitenciar de Can Brians de Barcelona. Noies de la presó i de la Fundació UE Cornellà van compartir una jornada de futbol, on l’experiència va ser tan gratificant que van tornar a repetir.
Més informació
Jornada Escolar d'Orientació al Parc de Can Mercader
Dilluns passat dia 9 al parc de Can Mercader es va celebrar la Jornada d'Orientació per a alumnes de 5è curs de primària de les escoles de Cornellà. Aquesta activitat organitzada pel departament d'Esports està immersa en el programa d'Educació de les Propostes Educatives i pretén fomentar l'activitat física saludable a l'aire lliure a través d'un matí al parc de Can Mercader, compartint i vivint noves experiències amb altres escolars de la ciutat. Un total de 7 escoles i més de 260 alumnes, van gaudir de l'activitat d'orientació que treballa valors tan importants com l'esforç, la companyonia, el respecte i la tolerància, i potencia el treball en equip. També van conèixer els espais més amagats de parc de Can Mercader. Amb aquesta activitat, es treballa transversalment en el projecte Itinerari Formatiu, amb la col·laboració de l'Institut Vall d'Hebron, l'alumnat de l'CFGM en el Medi Natural van fer de dinamitzadors.
Més informació

AGENDA

ALTRES ACTIVITATS


Instal·lacions esportivasEntitats esportivesWeb d
Instal·lacions esportivas
Consulta el llistat de serveis i equipaments municipals esportius de Cornellà de Llobregat.
Més informació
Entitats esportives
Consulta el llistat d'entitats esportives de Cornellà de Llobregat
Més informació
Web d'Esports
Accedeix a la web del departament d'Esports de Cornellà de Llobregat.
Més informació

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament d'Esports
C/Jacint Verdaguer 16 – 18 (baixos exterior)
08940 Cornellà de Llobregat
informacio@aj-cornella.cat
http://www.cornella.cat/ca/Esports.asp