www.cornella.cat
Esports Cornellà
Esports Cornellà

Butlletí electrònic de l'Agenda d'activitats esportives de Cornellà de Llobregat.
Produeix i publica el departament d'Esports.
Subscriure'm | Cancel·lar subscripció

NOTÍCIES

L'Ajuntament ja compta amb més de 150 voluntaris i voluntàries inscrites per donar suport a persones vulnerables
Per formar part de la borsa de persones voluntàries només es requereix tenir entre 18 i 55 anys, ser resident a Cornellà, i tenir disponibilitat per donar suport en les tasques de fer arribar aliments bàsics i medicaments, passejar mascotes, o poder cobrir altres necessitats que vagin sorgint.
Més informació
L'Ajuntament destina 700.000 euros a protegir els llocs de treballs d'empreses que li prestaven serveis
L'Ajuntament de Cornellà va aprovar la setmana passada un Pla de Xoc Econòmic per als mesos d'abril i maig amb l'objectiu de fer front a les conseqüències socials i econòmiques produïdes per la crisi del COVID-19 en el teixit empresarial, en l'àmbit laboral, social i en el conjunt de la ciutadania.
Més informació
L'Ajuntament Cornellà està oferint suport psicològic a les persones més vulnerables de la ciutat
L'Ajuntament de Cornellà, amb la col·laboració del Centre d'Higiene Mental i del centre Khepra, ofereix suport psicològic a aquells ciutadans i ciutadanes que pateixen quadres d'ansietat o de decaiguda emocional arran de l'actual situació d'alarma sanitària pel contagi del Coronavirus.
Més informació
L’Àlbum dels Afectes, una iniciativa per deixar testimoni de la solidaritat de la ciutadania
Envia'ns els teus missatges d'ànim, les fotos més emotives o els dibuixos més expressius d'aquests dies de confinament.
Més informació
Es busca personal amb experiència o formació relacionada amb el sector sanitari
Treballadors que puguin reforçar el sector de la medicina, l'atenció sanitària, els serveis de geriatria o d'auxilis i assistència.
Més informació
L'Àrea d'Esports a les Xarxes Socials
L’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat estrena xarxes socials. Ja podeu estar al dia i conèixer les noticies esportives més rellevants, veure que fan les entitats i clubs ce la ciutat durant el confinament i participar a les iniciatives per fer exercici físic a casa. Segueix a Facebook @esportscornellallobregat i a Instagram @esportscornella
Més informació
Jornades Esportives On-Line
El dilluns passat es va celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física i el departament d’Esports us animem a realitzar les Jornades Esportives Escolars On-line durant la setmana. Graveu-vos fent un joc, un repte, una activitat física o qualsevol proposta que impliqui moviment amb tota la família, per compartir i animar a altres nens/es i joves que també estan confinats a casa. No oblidis mencionar-nos i afegir les etiquetes #esportescolarcornellà i #joemquedoacasaacornellà.
Més informació
Batega Cornellà.Complex Can Mercader i Pell
El Complex Esportiu de Can Mercader i el Parc Esportiu Llobregat (PELL) ofereixen un ventall d’activitats esportives gratuïtes per fer a casa a través del seu canal de Youtube. Una proposta per no perdre la forma física durant aquests dies és fent exercici físic a casa. Posa’t en forma en els següents enllaços . PELL: https://www.youtube.com/channel/UCgvDQtwlmvIpmO0M2eNMu7g Can Mercader: https://www.youtube.com/channel/UCyk38HNn3vHDmdrkoLsHR8w
Més informació
Trivial del CEBLLOB. Esport i Gènere
"Aquesta setmana el Consell Esportiu del Baix Llobregat proposa el Trivial per posar a prova els teus coneixements l’Esport i Gènere. El concurs va començar el dilluns 6 i finalitza el divendres 10 d’abril. Per participar heu de seguir el perfil de instagram @cebllob i fer clic al m’agrada de la publicació del concurs. Durant la setmana cada matí a les 10h publicaran una pregunta al stories d’instagram. Tindreu que donar la vostra resposta, i si encertes el mateix dia obtindràs 3 punts i si falles 1. El guanyador/a rebrà un pack mechandising del cebllob. Animeu-vos, encara esteu a temps. "
Més informació

AGENDA

ALTRES ACTIVITATS

Tota lTota l'Agenda Esportiva de Cornellà
Consulta els Partits setmanals, esdeveniments esportius, formacions, etc... a l'Agenda d'Esports
Més informació
#joemquedoacasaacornella

Instal·lacions esportivasEntitats esportivesWeb d
Instal·lacions esportivas
Consulta el llistat de serveis i equipaments municipals esportius de Cornellà de Llobregat.
Més informació
Entitats esportives
Consulta el llistat d'entitats esportives de Cornellà de Llobregat
Més informació
Web d'Esports
Accedeix a la web del departament d'Esports de Cornellà de Llobregat.
Més informació

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament d'Esports
C/Jacint Verdaguer 16 – 18 (baixos exterior)
08940 Cornellà de Llobregat
informacio@aj-cornella.cat
http://www.cornella.cat/ca/Esports.asp