www.cornella.cat
Esports Cornellà
Esports Cornellà

Butlletí electrònic de l'Agenda d'activitats esportives de Cornellà de Llobregat.
Produeix i publica el departament d'Esports.
Subscriure'm | Cancel·lar subscripció

NOTÍCIES

Destacat
L’Ajuntament impulsa 70 mesures per combatre la COVID-19
70 mesures en 60 dies. Des del minut 1 l'Ajuntament de Cornellà va reaccionar per impulsar mesures per fer front a la crisi sanitària provocada per la COVID-19 i adoptar les mesures proposades i derivades del decret d'alarma per part de l'Estat. Amb una perspectiva totalment transversal, i de dilluns a diumenge, tota la estructura municipal s'ha reorganitzat per donar resposta a les noves necessitats dels ciutadans pel confinament.
Més informació
Cornellà entra en la fase 0'5 de la desescalada
Cornellà, al igual que la resta del Baix Llobregat, continua sense poder passar a la fase 1, però s'ha contemplat una mitja fase per a aquelles zones que estan millorant les seves dades relacionades amb el coronavirus, com és el cas de la nostra localitat. La proposta que ha anunciat el Ministeri de Salut és crear la fase 0'5, que inclou un parell de propostes menys restrictives que la 0.
Més informació
La intersexualitat és el tema de la setmana en la programació del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia
Cornellà commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia amb un seguit d'activitats eentre el 17 de maig i el 28 de juny, coincidint amb el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia -que es va commemorar el diumenge 17 de maig- i en relació amb el dia de l'Orgull LGTBI -que se celebra el 28 de juny-.
Més informació
Ampliació dels espais per a vianants i ciclistes 
L'Ajuntament de Cornellà ha ampliat la zona exclusiva per a vianants en més de 13.000 metres quadrats i la xarxa pedalable, en més de 21 quilòmetres per garantir la distància física de la ciutadania durant el desconfinament. L'ampliació de la xarxa pedalable a Cornellà és de 21,3km. Aquesta suma suposa passar dels 17,75km actuals a aproximadament 39. La nova xarxa està formada per quatre tipus de vies diferents. Hi ha carrils bidireccionals segregats a la calçada; carrils bus-bici, exclusius per a ciclistes i autobús; carrers de convivència amb vianants, eliminant un carril de circulació del trànsit rodat a favor de l'ús exclusiu per a persones que es desplacen a peu o en bicicleta; i la senyalització de carrers de cohabitació on la bicicleta conviu amb els vehicles de motor sense poder, aquests, superar els 30 km/h.
Més informació
SORTEIG. L'Àlbum de la Cloenda
Fes un dibuix que representi la Cloenda que s'ha celebrat els últims anys al Parc de Can Mercader i d'aquesta manera també participaràs en el sorteig per aconseguir un pack de material esportiu. COM PARTICIPAR-HI?: 1. Fes un dibuix de la Cloenda, com l'has viscut? què és el que més t'agrada? Quina activitat et sembla la més divertida? 2. Penja-la al teu Instagram o Facebook. 3. Posa el hashtag #PintaLaCloenda. 4. Etiqueta'ns @esportscornella. 5. Si el teu perfil és privat, envia'ns la imatge per missatge privat. BASES DEL SORTEIG: Termini de publicacions de dibuixos per participar al sorteig: des del moment d'aquesta publicació el 18 de maig, fins el 28 de maig de 2020 a les 23:59h. Entre tots/es els/les participants, es farà un sorteig i es publicarà el nom del/la guanyador/a el 30 de maig de 2020. El/la guanyador/a, s'emportarà un pack esportiu.
Més informació
Dia Internacional contra l'homofòbia i la transfòbia
El diumenge 17 de maig va ser el Dia Internacional contra l'homofòbia i la transfòbia i el departament d’esports, que s’adhereix a contribuir amb una societat més igualitària i justa per tothom, va recordar el dia contra la LGTBIfòbia al futbol (19 de Febrer), on vàrem fer participes a les entitats de futbol i futsal de la ciutat amb l'objectiu de garantir els drets de totes les persones a gaudir d'una pràctica esportiva lliure de qualsevol mena de discriminació per raó d'orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.
Més informació

AGENDA

ALTRES ACTIVITATS

Tota lTota l'Agenda Esportiva de Cornellà
Consulta els Partits setmanals, esdeveniments esportius, formacions, etc... a l'Agenda d'Esports
Més informació
Segueix-nos a Facebook, Instagram i Twitter @esportscornella

Instal·lacions esportivasEntitats esportivesWeb d
Instal·lacions esportivas
Consulta el llistat de serveis i equipaments municipals esportius de Cornellà de Llobregat.
Més informació
Entitats esportives
Consulta el llistat d'entitats esportives de Cornellà de Llobregat
Més informació
Web d'Esports
Accedeix a la web del departament d'Esports de Cornellà de Llobregat.
Més informació

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament d'Esports
C/Jacint Verdaguer 16 – 18 (baixos exterior)
08940 Cornellà de Llobregat
informacio@aj-cornella.cat
http://www.cornella.cat/ca/Esports.asp