www.cornella.cat
Esports Cornellà
Esports Cornellà

Butlletí electrònic de l'Agenda d'activitats esportives de Cornellà de Llobregat.
Produeix i publica el departament d'Esports.
Subscriure'm | Cancel·lar subscripció

NOTÍCIES

Cornellà gaudirà de la Festa Major amb activitats majoritàriament virtuals entre el 12 i el 14 de juny
El pregó reconeixerà la tasca de tots les persones que lluiten contra el coronavirus.
Més informació
Cornellà segueix en la fase 1 de desescalada però s'amplia la mobilitat a tota l'àrea metropolitana
Des del dilluns 25 de maig Cornellà de Llobregat és a la fase 1 del desconfinament, i es van aixecant algunes de les mesures més restrictives imposades per prevenir contagis i contenir l'epidèmia de la COVID-19.
Més informació
Cloenda de l’Esport en Edat Escolar 2020
El passat dissabte 30 de maig era un dia especial per a tota la família del Departament d'Esports i dels Jocs Escolars de la ciutat. En condicions normals, s'hauria celebrat la Cloenda 2020. Ens haguérem reunit milers de nenes i nens al Parc de Can Mercader amb les famílies per gaudir del fi de temporada 2019-20, jugant, saltant, nedant, ballant i fent exercici i nous amics i amigues. Aquest any no va poder ser, però ja ens posem a treballar perquè l'any que ve puguem gaudir de la millor cloenda mai celebrada. Moltes gràcies a tots/es les escolars que van ajudar a crear l'Àlbum de la Cloenda 2020 i felicitats a la Mariona d’11 anys que amb el seu dibuix va guanyar el sorteig del pack esportiu.
Més informació
Formació ON-LINE. CIATE Gestió i Organització de petites entitats esportives
Si vols ser entrenadora o entrenador i encara no tens formació, pots començar pel Títol de MONITOR/A DE LES ACTIVITATS DE DINAMITZACIÓ EN L’ÀMBIT POLIESPORTIU, que consta de 3 CIATEs i dóna accés al ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l’Esport). Ja estan obertes les inscripcions al CIATE Gestió i Organització de Petites Entitats Esportives del 25 de juny al 8 de juliol, on-line. Més Informació podeu consultar: http://cebllob.org/?page_id=4157 Enllaç d’inscripcions: http://cebllob.org/?page_id=12578 Afanyeu-vos perquè queden poques places.
Més informació
Tour de Cornellà. Club Triatlò Cornellà
L’entitat Club Triatlò Cornellà presenta un nou esdeveniment esportiu a la ciutat, que es realitzarà a la setmana de Festa Major, del divendres 12 al divendres 19 de Juny. Seràm set dies per intentar aconseguir completar el “Tour de Cornellà”! L’objectiu és completar les tres etapes de l’esport que prefereixis (ciclisme o córrer) durant els set dies que dura l’esdeveniment. Només hauràs de fer la ruta que us detallen a la seva web a cada etapa i passar pel segment (tram en concret) que registrarà la vostra participació en l’etapa. Per garantir les mesures sanitàries, podeu realitzar les etapes en l’ordre i dia que preferiu, així no coincidirem tots al mateix recorregut.
Més informació
#Entretotssumem
La iniciativa de l’entitat Corresolidaris per ajudar a la recollida fons, aliments, productes d’higiene, per a les persones més vulnerables, està sent tot un èxit. Si vols col•laborar o participar en les activitats esportives gratuïtes consulta tota la informació a www.corresolidaris.org
Més informació
Casal d’Estiu UP Cornellà Pàdel&Tennis.
Obertes les inscripcions pel casal d’estiu que organitza el Club UP Pàdel & Tennis Cornellà. Per a més informació contacta amb a: casaldestiupcornella@gmail.com
Més informació

AGENDA

ALTRES ACTIVITATS

Tota lTota l'Agenda Esportiva de Cornellà
Consulta els Partits setmanals, esdeveniments esportius, formacions, etc... a l'Agenda d'Esports
Més informació
Segueix-nos a Facebook, Instragram i Twitter @esportscornellà

Instal·lacions esportivasEntitats esportivesWeb d
Instal·lacions esportivas
Consulta el llistat de serveis i equipaments municipals esportius de Cornellà de Llobregat.
Més informació
Entitats esportives
Consulta el llistat d'entitats esportives de Cornellà de Llobregat
Més informació
Web d'Esports
Accedeix a la web del departament d'Esports de Cornellà de Llobregat.
Més informació

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament d'Esports
C/Jacint Verdaguer 16 – 18 (baixos exterior)
08940 Cornellà de Llobregat
informacio@aj-cornella.cat
http://www.cornella.cat/ca/Esports.asp