www.cornella.cat
Esports Cornellà
Esports Cornellà

Butlletí electrònic de l'Agenda d'activitats esportives de Cornellà de Llobregat.
Produeix i publica el departament d'Esports.
Subscriure'm | Cancel·lar subscripció

NOTÍCIES

Cornellà entra a la fase 2 del desconfinament
L'Ajuntament de Cornellà també segueix prenent mesures per adequar-se al procés de desescalada i de tornada progressiva a la normalitat.
Més informació
Primera Festa Major virtual de Cornellà!
També hi haurà un seguit d'espectacles itinerants en tots els barris per a què la ciutadania els pugui gaudir des de les seves finestres.
Més informació
Cornellà segueix Bategant
El dissabte 13 de juny de 8h a 11h CORNELLÀ SEGUEIX BATEGANT. -Penja una flor o un cord verd a la teva samarreta. -Fes el teu record per les persones que ens han deixat durant el confinament (un dibuix, escriu una paraula o una frase, prepara una flor o un objecte que vulguis). -Surt a fer la CAMINADA POPULAR SOLIDÀRIA de 8h a 11h pel teu barri de manera lliure, i apropa’t al “punt de record” per deixar el que hagis preparat. Recorda: -Respectar les mesures de seguretat. Espera el teu torn per deixar el teu record. -El carrer és de tothom, respecta a la resta d’usuaris i usuàries. -Porta roba còmode i calçat esportiu. -L'objectiu és gaudir del passeig pel teu barri i recordar a les persones que ens han deixat. Durant tot el recorregut pots fer fotos i vídeos per pujar-les a les teves xarxes socials i etiquetar-nos perquè puguem veure la vostre participació i ho puguem compartir @esportscornella .
Més informació
Geogimcana Familiar
Del 12 al 14 de juny gaudeix de la GEOGIMCANA familiar. -Segueix els codis QR penjats per tota la ciutat i resol els 12 enigmes. -A la última imatge tens la ubicació del primer QR, però només podràs iniciar la Geogimcana a partir de divendres 12 de juny. Recorda: -Respectar les mesures de seguretat. -El carrer és de tothom, respecta a la resta d’usuaris i usuàries. -Porta roba còmode i calçat esportiu. -No és una cursa, és un circuit llarg, es pot fer en més d'un dia. Tu poses la intensitat! -L'objectiu és gaudir del trajecte i descobrir racons de la ciutat. Durant tot el recorregut pots fer fotos i vídeos per pujar-les a les teves xarxes socials i etiquetar-nos perquè puguem veure la vostre participació i ho puguem compartir #geogimcanacornellà @esportscornella .
Més informació
Descobreix l'Esport en Família
Del 12 al 14 de juny gaudeix i DESCOBREIX L'ESPORT EN FAMÍLIA activitat esportiva d’orientació. -Tria un dels 5 recorreguts pels diferents barris de la ciutat que trobaràs a la web municipal. -Es recomana imprimir el mapa però també ho pots visualitzar al teu mòbil o tableta. Recorda : -Respectar les mesures de seguretat. -El carrer és de tothom, respecta a la resta d’usuaris i usuàries. -Porta roba còmode i calçat esportiu. -No és una cursa, tu poses la intensitat! -L'objectiu és gaudir del trajecte i descobrir els diferents Espais Esportius de la ciutat. Durant tot el recorregut pots fer fotos i vídeos per pujar-les a les teves xarxes socials i etiquetar-nos perquè puguem veure la vostre participació i ho puguem compartir. #EspaisEsportiusCornellà @esportscornella "
Més informació
Volta en bici o Patinet
Del 12 al 14 de juny gaudeix de la Volta en Bici o Patinet per #Cornellà -Tria un dels 4 recorreguts pels diferents barris i llegeix la informació que també trobareu a la web municipal. -Puja a la bici o patinet o posa’t els patins, però sobretot no t’oblidis del casc. Recorda: -Respectar les mesures de seguretat i de circulació. Sempre que sigui possible, intenta anar pels carrils bici. -El carrer és de tothom, respecta a la resta d’usuaris i usuàries. -És important portar aigua i sobretot el teu millor somriure. Durant tot el recorregut pots fer fotos i vídeos per pujar-les a les teves xarxes socials i etiquetar-nos perquè puguem veure la vostre participació i ho puguem compartir @esportscornella .
Més informació
Senyalitza't en Forma
Del 12 al 14 de juny Senyalitza't en forma. -Quan surtis al carrer, para atenció a les senyal, i fes l'acció o moviment que s'indica a la taula. És un joc per a tota la família! -Nivell inicial i nivell superior, tria la que més s’adapti a la teva intensitat. Recorda -Respectar les mesures de seguretat i de circulació. -El carrer és de tothom, respecta a la resta d’usuaris i usuàries. -És important portar aigua i sobretot el teu millor somriure. -L'objectiu és gaudir del trajecte i de la companyia. Durant tot el recorregut pots fer fotos i vídeos per pujar-les a les teves xarxes socials i etiquetar-nos perquè puguem veure la vostre participació i ho puguem compartir @esportscornella "
Més informació

AGENDA

ALTRES ACTIVITATS

Tota lTota l'Agenda Esportiva de Cornellà
Consulta els Partits setmanals, esdeveniments esportius, formacions, etc... a l'Agenda d'Esports
Més informació
@esportscornella

Instal·lacions esportivasEntitats esportivesWeb d
Instal·lacions esportivas
Consulta el llistat de serveis i equipaments municipals esportius de Cornellà de Llobregat.
Més informació
Entitats esportives
Consulta el llistat d'entitats esportives de Cornellà de Llobregat
Més informació
Web d'Esports
Accedeix a la web del departament d'Esports de Cornellà de Llobregat.
Més informació

Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Departament d'Esports
C/Jacint Verdaguer 16 – 18 (baixos exterior)
08940 Cornellà de Llobregat
informacio@aj-cornella.cat
http://www.cornella.cat/ca/Esports.asp