Fitxa lloc \

Informació, adreça, telèfons, imatges...

CENTRE CITILAB


Pl Can Suris, s/n
Telf: 93 551 06 60
Fax: 93 551 06 78
E-mail: info@citilab.eu
Web: http://www.citilab.eu
Info:
Fundació Privada pel Foment de la Societat del Coneixement.
Altres administracions i consorcis

Activitats programades en aquest espai per als propers 7 dies


Activitats programades: 1

Exposició Metròpolis de Ciutats
L'exposició METRÒPOLIS DE CIUTATS, repensar l’urbanisme metropolità, és una exposició itinerant i interactiva, proposada en el marc de divulgació del procés de redacció del Pla director urbanístic metropolità (PDU) que s’està elaborant des de l’AMB. Aquesta mostra té la voluntat de compartir els continguts pensats, debatuts i desenvolupats per una xarxa de més de 400 experts de diferents disciplines, tècnics dels ajuntaments i tècnics de l’AMB, sota la coordinació de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Com serà la metròpolis de Barcelona del futur? Quins reptes urbans cal afrontar?
Els continguts que s'exposen són la base per establir una nova mirada de l’urbanisme metropolità, amb l’objectiu d’apropar als ciutadans els conceptes bàsics i les directrius urbanístiques que planteja el PDU. Us convidem a explorar, a través de cartografies interactives i participatives, els treballs tècnics que s’han desenvolupat en relació amb els diferents temes que afecten la metròpolis de Barcelona: metabolisme urbà, infraestructura verda, teixits residencials, mobilitat sostenible, àrees de centralitat i àrees d’activitat econòmica.

Horaris de visita lliure:
De dilluns a divendres: de 10 a 20h
Dissabtes: de 10 a 14h

Visita guiada:
Dimarts 12 de 18:30 a 19:30h
Cal inscripció prèvia
Inscripcions a la visita guiada
Quan: Fins el 21 de febrer
Horari: 18:30h.
CENTRE CITILAB


Si vols consultar tota la programació cultural i d’oci de la ciutat entra a 'Que Fer a Cornellà' y si vols consultar altres tipus d'activitats entra a l' 'Agenda de Cornellà'