Fitxa lloc \

Informació, adreça, telèfons, imatges...

BIBLIOTECA CENTRAL DE CORNELLÀ (BCC)


C/ de Mossèn Andreu, 15
Telf: 93 376 01 11
Fax: 93 376 09 00
E-mail: b.cornella.c@diba.cat
Web: http://www.cornella.cat/biblioteques/ca/index.asp
Biblioteques

Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 8

Espai de tertúlia. Parlem de depressió. Acompanyament (1a part)
És possible que tinguis un familiar amb depressió, o suposes que alguna cosa li passa i no saps com ajudar-lo? Viure quotidianament amb un pacient depressiu és dur i moltes vegades no sabem com tractar amb ella o ell per moltes raons que no són de fàcil comprensió. En aquesta sessió parlarem de com cuidar, acompanyar i ajudar el nostre ésser estimat malalt, amb exercicis que ens mostraran les millors maneres de fer-ho.
Dies: 24 i 31 d'octubre
Hora: 19h
Lloc: Sala Raimon Llort - Biblioteca Central
A càrrec d’ Helios Edgardo Quintas, expacient i autor del llibre «Momentos de Lucidez: cómo superé mi depresión»; Amanda Sierra, psicòloga i coach; i Jaume Vidal de l’Associació de Salut Mental del Baix Llobregat.
Quan: 24 d´ octubre
Horari: 19:00h. - 20:30h.

Documental del mes: "La promesa"
“Un assassinat que va escandalitzar al món. Però, ¿segur que els condemnats eren els responsables?”. L’horrible assassinat de Nancy i Dereck Haysom, matrimoni adinerat i respectat a la societat de l’estat nord-americà de Virginia, i la condemna de la seva filla Elizabeth i la seva parella d’origen alemany Jens Soring, va sacsejar la comunitat rural del comtat de Bedford. Després de 30 anys a la presó aquest cas crida per ser revisat. Aquest documental mostra un procés judicial molt confús i corrupte.
Quan: 25 d´ octubre
Horari: 18:00h. - 20:00h.

Xerrada: "Las mujeres en el Quijote"
A El Quixot, una de les primeres qüestions que salta a la vista és la varietat de personatges
femenins que presenta, ressaltant que, igual que entre els homes, entre les dones hi ha diferències, hi ha diversitat. Cervantes presenta nombrosos tipus de dones, tant amb qualitats positives com amb defectes. No és que Cervantes es lliuri de tòpics patriarcals, però és un dels autors que més igualtat mostren en les seves obres. D’això i molt més podrem debatre en aquesta sessió.
A càrrec de Carmen Romero, llicenciada en llengua i literatura hispànica
Quan: 26 d´ octubre
Horari: 19:00h. - 20:30h.

VA DE CONTES “Contes monstruosos”
Quan neix un monstre hi ha dues possibilitats. O bé és un monstre que habita en els boscos
llunyans, o bé és un monstre que viu sota el teu llit... Vine a escoltar històries divertides, intrigants, i misterioses sobre veritables MONSTRES.
Adreçat a públic familiar amb infants a partir de 3 anys
Quan: 27 d´ octubre
Horari: 18:00h. - 20:00h.

PRESENTACIÓ LITERÀRIA “Hotel Lutecia”, d’Empar Fernàndez
L’escriptora local Empar Fernàndez, ens presenta la seva darrera obra “Hotel Lutecia”, una commovedora història que ens portarà del París alliberat a la Provença francesa i d'allí a l'Espanya franquista. Uns personatges inoblidables, obstinats en la lluita per refer les seves vides i marcats pel record dels interminables matins d’angoixant espera a l'hotel Lutecia... I un familiar i persistent olor de lavanda.
Quan: 30 d´ octubre
Horari: 19:00h. - 20:30h.

Exposició: "Super Women, Super Invertors"
Super Women, Super lnventors es una exposició de la il·lustradora i escriptora per a mitjans de comunicació Sandra Uve. Tracta de la historia de 25 dones inventores, il·lustrades amb aquarel·la i tinta xinesa, adaptades en la majoria de la sèrie "Women lnventors", publicat al seu lnstagram durant el 2015.

Quan: Fins el 31 d´ octubre

Conta-contes per parlar de voluntariat
Taller de conta-contes a càrrec de Santi Rovira.
Els nens escoltaran narracions que els parlaran de totes aquelles actituds i valors que envolten al voluntariat.

Quan: 31 d´ octubre
Horari: 18:00h. - 19:00h.

ESPAI DE TERTÚLIA Parlem de Depressió. Acompanyament (2a part)
Segona part de la sessió d’acompanyament on seguirem parlant de com cuidar i ajudar el nostre ésser estimat malalt, amb exercicis que ens mostraran les millors formes de fer-ho. A càrrec d’Helios Edgardo Quintas, expacient i autor del llibre «Momentos de Lucidez-cómo superé mi depresión»; Amanda Sierra, psicòloga i coach; i Jaume Vidal de l’Associació de Salut Mental del Baix Llobregat.
Quan: 31 d´ octubre
Horari: 19:00h. - 20:30h.


Si vols consultar tota la programació cultural i d’oci de la ciutat entra a 'Que Fer a Cornellà' y si vols consultar altres tipus d'activitats entra a l' 'Agenda de Cornellà'