Fitxa lloc \

Informació, adreça, telèfons, imatges...

AUDITORI DE CORNELLÀ


C/ d'Albert Einstein, 51
Telf: 93474 02 02
E-mail: auditori@procornella.cat
Web: http://www.auditoricornella.com/
Equipaments escènics

Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 3

'Play Off' de la Cia. La Jove Companyia
Set dones, un camp de futbol, el partit més important de les seves vides! Marta Buchaca escriu una tragicomèdia que reflexiona sobre el paper de la dona i de l’esport femení en una societat que encara manifesta un masclisme ferotge en molts àmbits. Al vestidor afloraran les enveges, els somnis, els dubtes i les pors d’unes noies que l’únic que volen és viure de la seva passió. Un espectacle adreçat a públic jove, a partir dels 12 anys.
Preu: 15€ (anticipada 10€).
Compra on-line
Quan: 20 de gener
Horari: 19:00h. - 21:00h.

Obres guanyadores del II Concurs de Microteatre
'Ja et trucarem', Agosarats Teatre.- Un director de recursos humans es veu immers en una entrevista de treball que no hauria imaginat mai. Serà l’entrevistat el candidat idoni per entrar a treballar a la seva empresa?

'Flores Secas', Mireia Rey i Marta Codina.- Dos personatges romanen tancats en un espai claustrofòbic, inhòspit. Un lloc del qual qualsevol en voldria fugir. O almenys això cabria esperar...

A la SALA2.CAT
Preu: Gratuïta (+ consumició a La Fragua).
Compra on-line
Quan: 22 de gener
Horari: 21:00h. - 23:00h.

Vivancos: Nacidos para bailar
Una obra en la qual la dansa, l’humor, les arts marcials, el virtuosisme musical i l’equilibrisme convergeixen per crear una bella utopia escènica-musical. Un concert en el qual es combina el flamenc, el metall i una orquestra simfònica amb interpretacions musicals en directe, un vestuari d’alt disseny i una elaborada producció tècnica.
Preu: 29€ (anticipada 22€).
Compra on-line
Quan: 26 de gener
Horari: 21:00h. - 23:00h.


Si vols consultar tota la programació cultural i d’oci de la ciutat entra a 'Que Fer a Cornellà' y si vols consultar altres tipus d'activitats entra a l' 'Agenda de Cornellà'