Fitxa lloc \

Informació, adreça, telèfons, imatges...

AUDITORI SANT ILDEFONS


Pl Carles Navales, s/n. (C/ Almogavers)
Telf: 93 471 12 42
Equipaments escènics

Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 3

"Amanda T" de la Cia. En Cursiva dins del projecte Factoria SI
El proper 21 de març a les 20:00 h a l’auditori de Sant Ildefons, la companyia En Cursiva oferirà una funció prèvia del seu muntatge teatral "Amanda T", inspirat en la tràgica història de ciberassetjament que patí la jove canadenca Amanda Todd. Les escenes i els personatges són ficticis, però es transcriu el noranta per cent del vídeo que Amanda Todd penjà a la xarxa explicant la seva història. Amanda T denuncia l'assetjador i qüestiona a la societat còmplice d’aquest absurd amb desenllaç inhumà.

Dirigida i escrita per Álex Mañas, interpretada per Greta Fernàndez i Xavi Sáez, es representà a la Sala Àtrium de Barcelona l'any passat, i aquest any, a més de ser finalista del Premi BBVA de Teatre, té previst aterrar a Madrid al Teatro Fernán Gómez tot el mes d’abril, aquest cop amb Isak Férriz en el paper masculí. La funció prèvia que veurem dins del programa de residències d’arts escèniques Factoria SI serà, per tant, en castellà.

Per accedir a una invitació cal que envieu un correu electrònic a auditorisi@aj-cornella.cat indicant un nom i el número d’entrades que desitgeu. Recordeu que convé que hi sigueu mitja hora abans
Preu: Gratuït. Per accedir a una invitació cal que envieu un correu electrònic a auditorisi@aj-cornella.cat indicant un nom i el número d’entrades que desitgeu.
Quan: 21 de març
Horari: 20:00h. - 21:30h.

Masterclass de teatre (Dia Mundial del Teatre)
Masterclass de Teatre

Tres i acció: Cornellà a escena, a càrrec de l’Àngel Amazares i la Montserrat Orozco.

Contingut de la masterclass: escolta activa a escena, la veu, el cos i expressivitat, jocs dramàtics, improvització teatral, construcció d'escenes.

Inscripcions: cultura@aj-cornella.cat o trucant al 933770212 ext. 1461

Preu: Gratuït amb inscripció prèvia a cultura@aj-cornella.cat o trucant al 933770212 ext. 1461
Quan: 24 de març
Horari: 11:00h. - 13:00h.

Cia. PocaCosa Teatre: ENCANTADES
La Periquinela de la Vall d'Aran i l'Estuna de Porqueres són germanes i, a més, dues fades que ni tan sols saben que ho són. Vagaregen per casa i se senten soles i avorrides, quan els apareix l’oportunitat de conèixer el seu ídol, en Lauro Vacarizo, cantant de gran èxit. Per poder-lo conèixer han de guanyar un concurs de creació de l’ésser fantàstic més espatarrant del planeta. No dubtaran ni un segon a presentar-s’hi i així comencen els estira i arronsa de treballar en equip, que les portarà a descobrir els seus poders i viure un conflicte en la seva relació que farà aflorar les parts més ocultes fins a consumar-se un malefici. I per trencar el malefici caldrà l’ajuda dels nens i nenes del públic.

Edat recomanada: A partir de 5 anys
Preu: 5 €.
Compra on-line
Tràiler ENCANTADES
Quan: 25 de març
Horari: 12:00h. - 13:15h.


Si vols consultar tota la programació cultural i d’oci de la ciutat entra a 'Que Fer a Cornellà' y si vols consultar altres tipus d'activitats entra a l' 'Agenda de Cornellà'