Fitxa lloc \

Informació, adreça, telèfons, imatges...

AUDITORI SANT ILDEFONS


Pl Carles Navales, s/n. (C/ Almogavers)
Telf: 93 471 12 42
Equipaments escènics

Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 3

Espectacle de màgia “Il•lusions Solidàries”
El Premi Mundial de Màgia, Daniel Collado, estarà a Cornellà de Llobregat amb el seu espectacle de màgia “Il•lusions Solidàries”. Es celebrarà a l’Auditori de Sant Ildefons, i amb les entrades es col•labora amb l’associació de cooperació internacional Kawral Sukabe, entitat que treballa a Senegal amb un projecte que intenta millorar la qualitat de vida de tota una població.
Serà un xou dinàmic, participatiu, replet de sorpreses i moments divertits, tot dissenyat perquè es transformi en una experiència de 90 minuts inoblidables.
No us podeu perdre aquesta oportunitat de gaudir de la màgia més divertida i sorprenent per a tota la família.
L’actuació tindrà lloc el 27 d’octubre a les 19:30 al Auditori Sant Ildefons. Las entrades es podran comprar al Punt de Voluntariat, seran 8€.

Quan: 27 d´ octubre
Horari: 19:30h. - 21:00h.

Boeing, boeing. Una comèdia de molta alçada
La companyia "Teatre i Punt" presenta la comèdia "Boeing, boeing". Una obra al més pur estil vodevil, amb un ritme frenètic de principi a fi, que no deixarà respirar a l'espectador amb les seves situacions hilarants


Repartiment:
Bernardo: David Mori
Roberto: Fermín Molero
Berta: Lidia Crisol
Marlene: Meri Molero
Mónica: Miriam Moratiel
María: Gloria Torrado


Preu: 6'00,- €.
Compra on-line
Quan: 28 d´ octubre
Horari: 18:00h. - 21:30h.

Cia. L'estenedor: El col.leccionista de pors
El protagonista, en David Vidal, és col•leccionista de pors i les guarda des de ben petit. Ara les té ben endreçades i ens ensenyarà la seva col•lecció de pors, explicant-nos, en una mena de viatge en el temps, les pors que en tenia de menut. A continuació, l’Emili, el seu pare, ens ensenyarà les solucions que va pensar per les pors del seu fill.

Edat recomanada: a partir de 6 anys

Preu: 6€.
Compra on-line
Quan: 29 d´ octubre
Horari: 12:00h. - 13:00h.


Si vols consultar tota la programació cultural i d’oci de la ciutat entra a 'Que Fer a Cornellà' y si vols consultar altres tipus d'activitats entra a l' 'Agenda de Cornellà'