Fitxa lloc \

Informació, adreça, telèfons, imatges...

SALA ESPAI D'ART MORITZ


C/ de Mossèn Andreu, 17
Telf: 93 376 36 93
Info:
Horari: de dilluns a dissabte de 17 a 21h
Sales d'exposicions

Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 2

Taller de fotografía creativa. Intervé la teva fotografía.
En el marc de l’exposició “Kintsugi” de l’artista local Lola de Fez que es pot visitar a l’Espai d’Art Moritz de Cornellà del 4 d’abril al 30 de maig, s’ofereix un taller gratuït d’intervenció fotogràfica, per aficionats a la fotografia que vulguin experimentar amb la imatge i provar l’experiència de manipular i intervenir les seves pròpies fotografies tant digitalment com manualment.

A partir de 6 classes teòrico-pràctiques es coneixeran diferents autors i les tècniques que han utilitzat en el desenvolupament dels seus treballs i projectes, per posar en pràctica algunes d’elles i que l’alumne conegui l’ampli ventall de possibilitats creatives que la intervenció fotogràfica ofereix.

Dies i horaris: 23, 25 i 30 abril, 2, 7 i 9 maig de 17:30h a 20:30h
Espai on és realitza el taller: Espai d’Art Moritz
Gratuït. Cal inscripció prèvia

Més informació i inscripcions:
Tel. 933770212
culturacornella@aj-cornella.cat

Preu: Gratüit
Quan: Fins el 09 de maig

Exposició “KINTSUGI” de la fotògrafa Lola de Fez
"Kintsugi" és el nom que rep el nou treball fotogràfic de l'artista de Cornellà Lola de Fez. Projecte que forma part d'una filosofia que planteja com els trencaments, cicatrius, senyals i tatuatges que habiten en el cos humà, formen part de la història personal. Com han de mostrar-se en lloc d'ocultar-se, per posar de manifest la transformació que representen en la història de cadascuna d'aquestes persones.

A partir de la tècnica japonesa Kintsugi, l'autora embelleix les seves fotografies en paper o, com si d'un llenç es tractés, pinta directament amb or sobre el mateix cos aquelles cicatrius o senyal inscrites en els personatges, amb la finalitat de reconstruir el record d’origen i donant-li l’oportunitat d’un nou valor.

“Kintsugi” vol evocar el desgast que el temps obra sobre el nostre cos i ànima. Designificar i significar de nou aquestes imperfeccions que mostren un camí de vida i que sotmesos a una nova mirada, poden esdevenir grans virtuts i una enriquidora experiència humana.

Horari: Dilluns -Divendres de 16h a 21h i Dimarts de 10h a 13h
Preu: Gratüit
Quan: Fins el 30 de maig


Si vols consultar tota la programació cultural i d’oci de la ciutat entra a 'Que Fer a Cornellà' y si vols consultar altres tipus d'activitats entra a l' 'Agenda de Cornellà'