Fitxa lloc \

Informació, adreça, telèfons, imatges...

AUDITORI SANT ILDEFONS


Pl Carles Navales, s/n. (C/ Almogavers)
Telf: 93 471 12 42
Equipaments escènics

Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 2

Espectacle de dansa - LE ÇA - Sónia Sánchez
Auster, minimalista, Le Ça és un experiment que busca reduir la dansa a l’indispensable.
Una bailaora invoca al flamenc i a la dansa japonesa butoh: els seus moviments són pausats, meditats, quan troben l’expressió a través del butoh, mentre que guanyen en intensitat, en vehemència, quan fan ús del flamenc.

A través d’improvisacions “pactades”, com les anomena la seva creadora, Le Ça ens convida a emprendre un viatge a les pulsions de l’inconscient. Perquè en el moment en què s’oblida la tècnica, l’inconscient flueix.
Preu: 5€.
Compra on-line
Quan: 29 de març
Horari: 21:00h. - 21:50h.

Teatre Nu: Maure el dinosaure
La Martina és una nena petita, valenta i pèl roja. En Maure és un dinosaure blau, gros i de banyes blanques. Són amics inseparables. Comparteixen jocs, somnis i aventures. Què faria la Martina sense en Maure? I en Maure sense la Martina? Esperem que no s’hagin de separar mai. Però... i si un dia ho haguessin de fer? Gaudiu dels jocs i les aventures de la Martina i el seu gran amic: En Maure el dinosaure.

Edat recomanada: A partir de 2 anys
Preu d’entrada: 2’5 € amb motiu del Dia Internacional del Teatre

Preu: 2'50,- €.
Compra on-line
Vídeo
Quan: 31 de març
Horari: 12:00h. - 13:00h.


Si vols consultar tota la programació cultural i d’oci de la ciutat entra a 'Que Fer a Cornellà' y si vols consultar altres tipus d'activitats entra a l' 'Agenda de Cornellà'