Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

VA DE CONTES: “Contes de l’Orient”

Activitat: Biblioteques i lectura
Informació:
Les biblioteques de Cornellà us oferim narracions infantils perquè les gaudiu des d’allà on esteu, només us caldrà connectar-vos a Internet. Els contes ens fan viatjar, somniar, sentir, riure, aprendre... I creiem que haurien de formar part de les vides dels nens i nenes d’arreu. Us convidem a gaudir de valent amb les interpretacions artístiques dels nostres col•laboradors!

La civilització xinesa és mil•lenària i els seus contes tradicionals són molt i molt antics. A través de les seves històries, la Gina ens farà viatjar a l'Orient sense moure'ns de casa.

Plataforma virtual: Instagram
A càrrec de: Umpalumpa
Públic: A partir de 4 anys
Participació: Accés lliure

Quan: 26 de febrer
Horari: 18:00h. - 19:00h.
Organitza: XARXA DE BIBLIOTEQUES DE CORNELLÀ
Documents:
Altra documentació

Més informació

Dades del lloc


ESPAI ESPAI CIUTAT,
Barri: Cornellà

Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 1

REDUCCIÓ D'ACTIVITATS A LA CIUTAT

L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat va prendre el mes de març una sèrie de mesures preventives per contenir l'expansió del coronavirus (COVID-19), en el marc de la declaració de l'estat d'alarma per part del govern espanyol.

Des de l'inici del desconfinament, s'han començat a aixecar progressivament algunes restriccions. De tota manera, continua vigent una sèrie de limitacions, amb l'objectiu d'evitar les aglomeracions de persones i així reduir les possibilitats de contagi.

Entre aquestes, cal destacar la suspensió dels actes a l'espai públic i en instal·lacions municipals, amb caràcter general, que s'ha prorrogat fins al 9 de maig de 2021. Afecta tant actes institucionals públics, com actes, festes i concentracions privades a l'espai públic o les instal·lacions municipals.

La informació recollida en aquesta agenda està subjecta als canvis provocats per aquestes limitacions. Consulteu actualitzacions a la web municipal.
Quan: Fins el 09 de maig