Fitxa activitat \

Informació i continguts de les activitats

Proposta Activitat Educativa

CANVI DE MARXA (AJORNADA TEMPORALMENT)


EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

Nivell: BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS

Departament: GUÀRDIA URBANA

Curs: 2021-2022

A qui s'adreça:
A l'alumnat de Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior i Programes de Formació i Inserció (PFI).

Objectius:
* Conscienciar als joves sobre les causes dels accidents de trànsit i sobre les conseqüències que se'n deriven, fomentant així conductes responsables i d'autoprotecció.


Descripció activitat:
“Canvi de marxa”, una activitat educativa impulsada per la fundació Mutual de Conductors. Té com a objectiu conscienciar als joves d’entre 16 i 21 anys sobre les causes dels accidents de trànsit i sobre les conseqüències que en deriven, fomentant així conductes responsables i d’autoprotecció.

Consisteix en la representació d’una trucada telefònica entre dues germanes, en que una d’elles presencia un accident de trànsit mentre s’està dirigint en cotxe a la discoteca. Durant el relat, s’intercalen vídeos informatius i testimonis reals d’un policia, un bomber i un membre del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Així mateix, també es recullen els testimonis reals d’una persona que ha patit un sinistre i d’un familiar d’una víctima, en el que mostren les conseqüències que tenen els accidents pels mateixos afectats i per les persones més pròximes.


Lloc on es fa:
Auditori de Cornellà de Llobregat, C/ Albert Einstein 51

Calendari:
Sessió única pel dia 23 de gener del 2020, a les 12h. Cal arribar uns 20 minuts abans.

Dates i horari:
23 de gener de l'any 2020.

Organitza:
Fundació Mutual de conductors amb la col·laboració del Servei Català del trànsit i Guàrdia Urbana de Cornellà de Llobregat.

Per a més informació i reserves:
Per confirmar l’assistència omplir la fitxa adjunta sota aquesta fitxa i enviar-la als agents 2035 i 2086 de la guàrdia urbana de Cornellà a través del correu electrònic scerdanl@aj-cornella.cat.
Places limitades.

Període d'inscripció:
Durant el primer trimestre del curs.

Web: http://www.segurosmdc.com/es/noticias/video-canvi-de-marxa

Preu:
Gratuït, desplaçament per part del centre escolar.