EDUCACIÓ SECUNDÀRIA
Nivell: PRIMER, SEGON, TERCER I QUART D'ESO
Departament: SALUT
A qui s'adreça:A primer, segon i tercer curs de la ESO de tots els centres d'Educació Secundària públics i concertats de Cornellà de Llobregat.
Objectius:* Millorar la qualitat dels esmorzars de les persones adolescents.
* Conèixer com detectar el contingut de sucre ocult de les etiquetes dels aliments de consum freqüent en aquesta franja d'edat.
* Saber com detectar tàctiques de màrqueting d’aliments poc nutritius.
* Conèixer quins aliments poden formar part d’un esmorzar nutritiu i saludable.
* Conèixer noves propostes d'esmorzars i berenars nutritius.
Descripció activitat:Taller dinàmic i de reflexió en què es treballa, a través d’imatges i d’una dinàmica participativa, el contingut de sucre ocult en alguns aliments de consum habitual en els esmorzars d’aquesta franja d’edat, així com també les tàctiques de màrqueting que s’amaguen darrere de molts d’aquests productes.
Durada del taller: 1h
Lloc on es fa:A la mateixa classe de l’alumnat (o en una aula del centre que disposi de pissarra digital o projector).
Calendari:De gener a juny.
Dates i horari:Horari lectiu. A concretar segons preferència de l’escola i disponibilitat servei.
Organitza:Departament de Salut Pública.
Per a més informació i reserves:Raquel Derch (Dietista-nutricionista i tallerista)
622.200.563
raquel@educalimentacio.com
Adela García (Dept Salut Pública)
93 376 14 99 – 93 377 02 12 (ext 1411)
agarciat@aj-cornella.cat
Període d'inscripció:De setembre a juny.
Web: https://educalimentacio.com/Preu:Gratuït
Observacions:Per a poder arribar a tots els centres, i sempre que durant el calendari d’inscripció hi hagi més demanda que oferta, només es podrà realitzar el taller a un sol curs per centre. No obstant, s’oferiran tants tallers com nombre de grups (o línies) tingui el centre i curs.
Documentació: imatge