Fitxa lloc \

Informació, adreça, telèfons, imatges...

CENTRE CULTURAL SANT ILDEFONS


C/ Almogavers, s/n. (Pl Carles Navales)
Telf: 93 471 12 42
Centres cívics i culturals

Activitats programades en aquest espai per als propers 7 dies


Activitats programades: 3

Exposició “El InfVierno Serbio”

Dins del Cicle de les persones refugiades
Exposició on el fotoperiodista José Antonio Sempere Gálvez documenta la crisi dels refugiats que intenten arribar a Europa per la ruta dels Balcans, en la zona fronterera amb Hongria, on viuen centenars de persones que estan bloquejades pel tancament de les fronteres amb Sèrbia en les dures condicions de l'hivern.
A càrrec: del Departament de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Cornellà

Quan: Fins el 30 de juny
BIBLIOTECA SANT ILDEFONS (BSI)

TEATRE. Factoria SI ens ofereix un passi gratuït de l'espectacle "rau-rau"
Durant aquest mes de Juny el programa Factoria SI acull dos grans artistes: Antonio Clavijo -conegut com a Primo Gabbiano-, músic i artista visual; i a Visual Pal, artista visual.

Dos artistes de Cornellà que ens presentaran “rau-rau”, un espectacle que combina cos, so i vídeo, en el qual s'explora una intersecció possible entre l’electrònica experimental i les visuals amb tendències oníriques . Una actuació amb un alt grau d’improvisació, on la música experimental es combina amb la paraula recitada, i unes visuals amb una forta influència del videoart i del cinema silent.

Divendres 01/07 oferiran un passi gratuït de l’espectacle a les 20:30 h. Si voleuj assistir-hi, només heu d'enviar un correu a auditorisi@aj-cornella.cat, indicant un nom i el número d'entrades a reservar.

Us hi esperem!


Preu: Gratuït.
Compra on-line
Quan: 01 de juliol
Horari: 20:30h. - 21:30h.
AUDITORI SANT ILDEFONS

Exposició “No haver-te conegut seria terrible...”

Aquesta és una exposició que recopila micro poemes, frases i petits textos de diferents autors catalans contemporanis il·lustrats per l’artista Lluís Cadafalch qui, a través dels seu personal ús de la línia i el color, composa una nova obra narrativa amplificada per l’expressivitat gràfica.

A càrrec: de la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona

Quan: De l' 01 de juliol al 22 de juliol
BIBLIOTECA SANT ILDEFONS (BSI)


Si vols consultar tota la programació cultural i d’oci de la ciutat entra a 'Que Fer a Cornellà' y si vols consultar altres tipus d'activitats entra a l' 'Agenda de Cornellà'