Fitxa lloc \

Informació, adreça, telèfons, imatges...

BIBLIOTECA MARTA MATA (BMM)


C/ de Rubió i Ors, 184
Telf: 93 480 06 02
E-mail: b.cornella.mmg@diba.cat
Web: http://www.cornella.cat/biblioteques/ca/index.asp
Biblioteques

Activitats programades en aquest espai per als propers 7 dies


Activitats programades: 4

Bibliolab “Gianni Rodari, 100 anys de faules i entremaliadures”

Amb aquest taller d'ombres xineses ens endinsarem en el món fantàstic, juganer i trapella de Gianni Rodari, tot representant un conte seu i fent servir les seves pistes genials per a crear històries sorprenents.

A càrrec de: Artur Díaz
Infants de 4 a 8 anys acompanyats d’un adult.
Aforament limitat. Inscripcions a partir del 19 de novembre a la web de les biblioteques de Cornellà o telefònicament a la Biblioteca Marta Mata

Quan: 01 de desembre
Horari: 18:00h. - 19:00h.
BIBLIOTECA MARTA MATA (BMM)

Exposició Comerços Verds
Exposició sobre comerços que promouen un consum més sostenible, promovent l'ús de productes que ajuden a reduir la generació de residus o oferint productes de proximitat i ecològics.
Quan: Fins el 10 de desembre
BIBLIOTECA MARTA MATA (BMM)

Exposició “Comerç verd”

Els consumidors, en fer compres, fomentem una mena o altra de consum. Aquesta exposició vol fer-nos adonar que és possible i necessari que les nostres tries tinguin en compte la sostenibilitat per al medi ambient.

Accés lliure.


Quan: Fins el 10 de desembre
BIBLIOTECA MARTA MATA (BMM)

Exposició de pintura “Andrés García Perales”

Andrés García Perales (Cornellà de Llobregat, 1961-2020) fou un apassionat dels animals i la natura i del respecte i cura d’aquesta. Tant és així, que es va dedicar a transmetre la seva passió per ella a través d'olis, amb l'objectiu d'evocar en l'observador la mateixa passió pels llocs i animals que pintava. En la seva obra, intimista i personal, destaquen també els detalls que ens rememoren els colors i la llum dels seus quadres, invitant a l'observador a formar part dels moments que plasma.

Accés lliure.

Quan: Fins el 20 de desembre
BIBLIOTECA MARTA MATA (BMM)


Si vols consultar tota la programació cultural i d’oci de la ciutat entra a 'Que Fer a Cornellà' y si vols consultar altres tipus d'activitats entra a l' 'Agenda de Cornellà'