Fitxa lloc \

Informació, adreça, telèfons, imatges...

AJUNTAMENT DE CORNELLÀ DE LLOBREGAT


Pl de l'Església, 1
Telf: 93 377 02 12
Fax: 93 377 25 14
E-mail: informacio@aj-cornella.cat
Web: https://www.cornella.cat
Info:
HORARI OFICINA ATENCIÓ CIUTADANA
Dilluns a divendres:
matins de 8:30 a 14:30h
matins de 8:30 a 13:30h (estiu: del 15 de juny al 15 de setembre)
tardes de 16:30 a 19:00h (atenció només amb cita prèvia. http://citaprevia.cornella.cat)
Observacions:
Oficina Atenció al Ciutadà (OAC)
Accedeix a més informació (cita prèvia, tràmits, carpeta ciutadana, contacte...) de l'Oficina d'Atenció Ciutadana
Carpeta Ciutadana
És un servei de l'Ajuntament de Cornellà que permet a qualsevol ciutadà o ciutadana fer tràmits i consultes des de casa, per Internet. Cal tenir certificat digital o DNI electrònic.
Cita prèvia
Estalvia't temps amb el servei de cita prèvia de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, escollint l'horari que més t'interessa, el tràmit a realitzar i consultant els documents a aportar.
Ajuntament de Cornellà
Documentació:

Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 1

Participa al Concurs de Comparses de Carnaval 2022 de Cornellà
S’obre el període d’inscripció per a participar al Gran Cercavila i Concurs de Comparses del Carnaval 2022 del dilluns 24 de gener al divendres 11 de febrer (ambdós inclosos).

Per tal de dur-la a terme, al presentar el full d'inscripció (que es pot descarregar a la web municipal http://www.cornella.cat/) per mitjans electrònics a la seu electrònica de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat (instància genèrica telemàtica https://seuelectronica.cornella.cat/). Tal i com marca la normativa, en certs casos, caldrà acompanyar la sol·licitud de més documentació, per la qual cosa és convenient consultar atentament aquest document o, en cas de dubte, consultar al departament de Cultura.

El Concurs de Comparses del Carnaval començarà el dissabte 26 de febrer a les 18:00h, al C/Bonestar (alçada de Plaça Catalunya). Les comparses recorreran Avinguda de Sant Ildefons, Avinguda República Argentina, carrer Mossèn Andreu fins a la plaça Catalunya, on tindrà lloc el fi de festa i el lliurament de premis.
Preu: Grauït
Inscripció a la Seu Electrònica
Quan: Fins l' 11 de febrer


Si vols consultar tota la programació cultural i d’oci de la ciutat entra a 'Que Fer a Cornellà' y si vols consultar altres tipus d'activitats entra a l' 'Agenda de Cornellà'