Fitxa lloc \

Informació, adreça, telèfons, imatges...

BIBLIOTECA CENTRAL DE CORNELLÀ (BCC)


C/ de Mossèn Andreu, 15
Telf: 93 376 01 11
Fax: 93 376 09 00
E-mail: b.cornella.c@diba.cat
Web: http://www.cornella.cat/biblioteques/ca/index.asp
Biblioteques

Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 6

LECTURA AMB GOSSOS
“Guau, quin conte!!”

Torna el club de lectura amb gossos. Sí, ho heu llegit bé: lectura amb gossos. Però si us heu imaginat un santbernat amb ulleres llegint el diari amb plantofes en una butaca, us ho podeu treure del cap. Es tracta d’un taller de lectura que pretén millorar i reforçar l’autoestima lectora dels nens i nenes. La sessió està pensada per treballar amb els gossos de manera lúdica i festiva.

Quan: 13 de desembre
Horari: 18:00h. - 20:00h.

CREA... ACCIÓ! “Little Chef”
Let’s cook in english! Taller de cuina en anglès per a experimentar amb el menjar, els nous sabors i descobrir que cuinar és molt divertit. I tot això en anglès i amb receptes de la cuina anglosaxona!

Dia: 16/12/2022
Hora: 18.00 h
Lloc: Biblioteca Central
A càrrec de: Kids & Us
Públic: Famílies amb infants a partir de 3 anys
Participació: Inscripcions a partir del 21 de novembre a la web de les biblioteques de Cornellà o telefònicament a la Biblioteca Central.

Quan: 16 de desembre
Horari: 18:00h. - 20:00h.

DISSABTE FAMILIAR.“ El peix irisat”
Teatre i titelles per descobrir el fons del mar i el valor de l’amistat. Basat en la col·lecció de contes il·lustrats de Marcus Pfister, que podeu trobar a les Biblioteques de Cornellà.
El Peix Irisat, és l’animal més bonic de tot l’oceà, però es troba molt sol. Per què els altres peixos no volen jugar amb ell? Així comencen les aventures submarines protagonitzades per un peix d’escates brillants i un munt d’amics com l’estrella de mar rondinaire, el savi pop Òctopus, el peix llanterna detectiu, les meduses dansaires, el calamar curt de vista o la petxina flamenca. Junts descobrirem la importància de compartir, de ser valents i ajudar els altres.

Dia: 17/12/2022
Hora: 11.00 h
Lloc: Biblioteca Central de Cornellà
A càrrec de: Tanaka Teatre
Públic: Adreçat a infants de 2 a 6 anys acompanyats d’un adult
Participació: Inscripcions a partir del 21 de novembre a la web de les biblioteques de Cornellà o telefònicament a la Biblioteca Central.

Quan: 17 de desembre
Horari: 11:00h. - 12:00h.

CREA... ACCIÓ! “Un, dos, tres, i l’advent en un no res!”

Arriba el desembre, arriba el fred i ja no podem pensar en res més que el Nadal. Esperarem amb paciència, cada dia serà una mica més curt que l’anterior i ens endinsarem poc a poc en el temps del recolliment. Com farem l’espera més amena? A la biblioteca hem preparat un calendari ben especial amb propostes diferents per a cada dia. Veniu a descobrir-lo.

Dia: del 01/12/2022 al 24/12/2022
Hora: Horari d’obertura de la biblioteca
Lloc: Biblioteca Central (Sala Infantil)
A càrrec de: Les imaginaires
Públic: Adreçat a infants a partir de 3 anys acompanyats d’un adult
Participació: Accés lliure en funció de l’aforament

Quan: Fins el 24 de desembre
Horari: 15:30h. - 20:00h.

EXPOSICIÓ: “Pedrolo, més enllà dels límits”
Aquesta exposició en petit format es va produir l’any 2018 en motiu del centenari del naixement d’aquest autor i presenta l’ampli univers pedrolià, tant en la seva dimensió biogràfica com literària. S’explicita la relació de l’autor segarrenc amb el concepte de límit i, per extensió, amb la de llibertat. Pedrolo escriu en un afany enorme de capturar l’inefable, d’esdevenir un “fenomenòleg”, per tal de bastir el seu complex corpus literari, multiforme en temes i estils, però alhora global, de gran coherència i sovint censurat. La negació de qualsevol cotilla el mena a traspassar els límits per fer-nos reflexionar i situar la literatura catalana a l’alçada de qualsevol gran literatura. Pedrolo fou un avançat al seu temps.

Dia: del 01/12/2022 al 30/12/2022
Hora: Horari d’obertura de la biblioteca
Lloc: Biblioteca Central (Sala Raimon Llort)
A càrrec de: Institució de les Lletres amb la col·laboració del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
Públic: Joves i adults
Participació: Accés lliure

Quan: Fins el 30 de desembre

CLUB DE CONVERSA EN ANGLÈS
“English Speaking Club”

Us proposem trobades per practicar la conversa en anglès dins un grup dirigit per una professora acreditada. A partir d’activitats senzilles podreu millorar els vostres recursos de forma natural, ja que treballarem vocabulari específic i expressions per a diferents situacions de manera fluida i relaxada.

Dies: Cada dimarts, des del 4 d’octubre al 13 de juny
Hora: de 19.00 a 20.00 h
Lloc: Biblioteca Central de Cornellà (Sala Maginet)
A càrrec: de Concepció Estévez (professora d’anglès)
Públic: Joves i adults
Participació: Inscripcions obertes a través del web de les biblioteques de Cornellà o telefònicament a la Biblioteca Central de Cornellà.


Quan: Fins el 13 de juny
Horari: 19:00h. - 20:00h.


Si vols consultar tota la programació cultural i d’oci de la ciutat entra a 'Que Fer a Cornellà' y si vols consultar altres tipus d'activitats entra a l' 'Agenda de Cornellà'