Fitxa lloc \

Informació, adreça, telèfons, imatges...

ESPAI D'ART MORITZ


C/ de Mossèn Andreu, 17
Telf: 93 376 36 93
Info:
Horari: de dilluns a divendres de 17 a 21h
Sales d'exposicions

Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 2

Deconstruint la pròpia identitat. Emmirallant-se entre l'acció performativa i l'escriptura creativa.
L'engranatge d'aquest workshop es troba en sintonia amb algunes de les idees que entreteixeixen l'exposició "L'altre ubic. Migracions del cos fragmentat," fent especial èmfasi a la pròpia "identitat," la qual esdevé el punt de partida per a indagar i interpel·lar. A través del taller es proposa establir un anàlisi sobre la pròpia identitat llançant-se a fer-ho mitjançant la llibertat oferta per la fluïdesa del joc, l'escriptura creativa i el gest performatiu.

El workshop es farà el dilluns 25 d'octubre de 18h a 20:30h a càrrec de l’artista Isa Fontbona.

Preu: Gratuït. Aforament limitat. Cal inscripció prèvia a cultura@aj-cornella.cat
https:/
Quan: Fins el 25 d´ octubre
Horari: 18:00h.

Exposició "L'altre ubic. Migracions del cos fragmentat"
L'Espai d’Art Moritz de Cornellà acull l’exposició col·lectiva “L’altre ubic. Migracions del cos fragmentat” comissariada per Mercè Alsina.

La hiperconnectivitat provoca, paradoxalment, un efecte d’isolament que ens fa remetre al propi jo, en els plans tant psíquic com físic. El cos esdevé llavors un territori de recerca en el qual reconeixem els altres que ens habiten i emergeix el desig de mostrar-nos com aquest altre ubic, alimentat per les possibilitats infinites que ens ofereixen les xarxes. Seguint aquestes reflexions l’exposició planteja qüestions sobre identitat, ja sigui en l’aspecte dels cossos, les orientacions sexuals, el gènere amb el qual ens identifiquem o les actituds socials i dubtes existencials als quals ens enfrontem en l’exercici diari de pensar-nos i suportar-nos tal com ens han/hem definit socialment.

L’exposició que compta amb la participació els artistes: Mengwen Cao, Isa Fontbona, Mar C. Llop, Teemu Mäki, Ricardo Muñoz Izquierdo, Itziar Okariz i Francesca Steele; es podrà visitar fins el 28 d’octubre en l’horari de 16h a 21h i hi haurà diverses activitats paral·lels vinculades de les que s’anirà informant per les xarxes socials de Cultura Cornellà.

Us hi esperem!

Preu: Gratuït. Aforament limitat
Quan: Fins el 28 d´ octubre


Si vols consultar tota la programació cultural i d’oci de la ciutat entra a 'Que Fer a Cornellà' y si vols consultar altres tipus d'activitats entra a l' 'Agenda de Cornellà'