Fitxa lloc \

Informació, adreça, telèfons, imatges...

AUDITORI DE CORNELLÀ


C/ d'Albert Einstein, 51
Telf: 93474 02 02
E-mail: auditori@procornella.cat
Web: http://www.auditoricornella.com/
Equipaments escènics

Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 2

Uppgivenhet

Amb Diana Gómez, Marc Tarrida, Pau Escobar i Biel Castaño
Dos germans orfes arriben a Estocolm -paradigma del benestar i l’acollida- escapant-se d’un ambient de postguerra per trobar una vida millor, en la qual l’odi no hi tingui lloc.
Una trama amb personatges que somnien i lluiten perquè això que busquen, s’esdevingui. Però podem resignar-nos a viure en un món sense esperança? La resposta ha estat el motor d’aquesta obra, una lluita contra aquesta resignació.

Taquilla: 27€ / Anticipada: 25€ / Preu menors 25 anys: 22€ / Preu majors 65 anys: 13€

Preu: Compra on-line
Quan: 25 de febrer 2024
Horari: 19:00h. - 21:00h.

El jovencito Frankestein. El musical que no vols veure

De la Cia. Atornillados Teatro ens arriba aquesta adaptació teatral basada en el guió de Mel Brooks i Gene Wilder del 1974, de l'obra de Mary Shelley 'Frankenstein'. La història que tots coneixem, però amb un final inesperat.
El jove doctor Frederick Frankenstein intenta escapar de l'estigma llegat pel seu avi que va crear una horrible criatura i vol crear el seu propi monstre, ajudat per la mestressa de claus Frau Blücher i el geperut Igor.

Taquilla: 15€ / Anticipada: 13€ / Preu menors 25 anys: 9€ / Preu majors 65 anys: 9€ / Edat recomanada: A partir de 13 anys

Preu: Compra on-line
Quan: 01 de març 2024
Horari: 20:00h. - 21:30h.


Si vols consultar tota la programació cultural i d’oci de la ciutat entra a 'Que Fer a Cornellà' y si vols consultar altres tipus d'activitats entra a l' 'Agenda de Cornellà'