La Setmana

L'Agenda amb les activitats destacades de la setmana a Cornellà de Llobregat

Aquesta setmana

destaquem a Cornellà

Campanyes

Les activitats de Cornellà agrupades en cicles
 • Cornellà Escènica

  Cornellà Escènica és la programació d'arts escèniques de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat. Música, teatre, dansa...i un especial protagonisme de les activitats adreçades al públic infantil i familiar.

  Cornellà Escènica

  Cornellà Escènica

 • Cicle de Solidaritat i Pau

  És un cicle d'activitats pel foment de la Pau i la No violència que organitza l'Ajuntament de Cornellà, conjuntament amb ciutadans i ciutadanes, entitats de solidaritat, centres escolars i la xarxa de biblioteques de Cornellà.

  Cicle de Solidaritat i Pau

  Cicle de Solidaritat i Pau

 • Nits Insòmnia

  'Nits Insòmnia' és un programa d'oci nocturn adreçat als joves entre 16 i 35 anys, que té com a objectiu promoure una alternativa d'oci i temps lliure amb caràcter lúdic, participatiu i de relació fomentant la utilització de recursos i espais públics de què disposa la ciutat.

  Nits Insòmnia

  Nits Insòmnia

 • TOT ESPERANT PALLASSOS 2019

  Ens trobem a mig camí del següent certàmen, però per fer més curta l'espera hem preparat activitats relacionades amb el món dels pallassos, adreçades a tots els públics. Entre el 13 i el 27 d'octubre podreu gaudir al carrer de l'animació i la disbauxa dels artistes del món del circ i sumar-vos a la festa Tot esperant pallassos! Enguany, aquesta edició està dedicada a la pallassa Marta Carbayo (1966-2019) que va participar al FIPC en les edicions de 2010 i 2016 i ens ha deixat el seu art, el seu somriure i la seva sensibilitat que mai podrem oblidar.

  TOT ESPERANT PALLASSOS 2019

  TOT ESPERANT PALLASSOS 2019

 • Mostra del Còmic

  La Mostra de Còmic significa per a la nostra ciutat la dedicació de tot un mes a gaudir del divers món del còmic, amb l'organització d'una programació diversa que arribi a tothom, petits i grans, ja que, encara que el concurs estigui dirigit al jovent, la Mostra vol arribar a tota la ciutat per tal de donar a conèixer el divers i apassionant món del còmic.

  Mostra del Còmic

  Mostra del Còmic

 • Festival de Música de Prop. Santa Cecília 2019

  La celebració de Santa Cecília, patrona dels músics, omple Cornellà d’activitats musicals per a tots els públics. Concerts gratuïts i repartits arreu de la ciutat entre el 17 i el 25 de novembre.

  Festival de Música de Prop. Santa Cecília 2019

  Festival de Música de Prop. Santa Cecília 2019

Espais destacats

Consulta les activitats que es fan a aquest espais
Parc de Can Mercader
Biblioteca Central de Cornellà
Parc Esportiu Llobregat
Parc de la Infanta

Últimes notícies

L'actualitat de Cornellà de Llobregat

SEGON CAP DE SETMANA DE 'TOT ESPERANT PALLASSOS'

 • 18-10-2019

Una marató de riures s’estén per la ciutat el dissabte 19 d’octubre i el diumenge 20 perquè tothom hi pugui participar i gaudir.

Més informació »

PACIFICACIÓ DEL TRÀNSIT A LA CARRETERA DEL PRAT

 • 18-10-2019

El tram inicial de la carretera del Prat, entre el passeig dels Ferrocarrils Catalans i el carrer Francesc Layret, està restringit al trànsit de vehicles cada cap de setmana.

Més informació »

CAMPIONAT D'ESPANYA D'AGILITY A CORNELLÀ

 • 18-10-2019

Els dies 19 i 20 d'octubre el Club Agility Cornellà acull una prova puntuable per al campionat d'Espanya 2020 d'Agility.

Més informació »

LA QUINZENA ROSA COMMEMORA EL DIA MUNDIAL CONTRA EL CÀNCER DE MAMA

 • 18-10-2019

Pink Zumba solidari al PELL i estrena de la tercera edició de l'exposició 'Toca-te-les' a la plaça dels Enamorats.

Més informació »

Bloc de l'Alcalde