Fitxa lloc \

Informació, adreça, telèfons, imatges...

CENTRE CULTURAL SANT ILDEFONS


C/ Almogavers, s/n. (Pl Carles Navales)
Telf: 93 471 12 42
Centres cívics i culturals

Activitats programades en aquest espai per als propers 15 dies


Activitats programades: 12

Exposició de pintura: Recull de tardor
Amb motiu de les festes del Pilar, omplim d’art i color la biblioteca amb les obres dels alumnes de l’escola Cornell’Art Traços. La inauguració amb els autors dels quadres serà divendres 4 d’octubre a les 19.30h.
? Coordinació: Maria Pilar Gómez de Miguel (directora de Cornell’Art Traços)
? ACCÉS LLIURE
Quan: Fins el 19 d´ octubre
BIBLIOTECA SANT ILDEFONS (BSI)

III FESTIVAL DE MICROTEATRE DE CORNELLÀ
L'Associació Microcornella Teatre organitza el III Festival de Microteatre de Cornellà. El festival se celebrarà dissabte 19 i diumenge 20 d'Octubre de 2019, de 19.30h a 21.00h a l'Auditori Sant Ildefons de Cornellà. El festival comptarà amb dues companyies convidades, La companyia convidada dissabte serà Un mago en tu vida que ens presentarà l'obra "22 centímetros", i compartira cartell amb "Guardar la Roba" de la Cia. Santorini, "Jo desconegut, el micromusical" de la Cia. Mercancia, "Intensa i Irracional" de la Cia. Escotillo Teatre, i "Mégot per terre" de la Cia. Vintperquatre. Diumenge noves sessions de microteatre amb la Companyia convidada Impro Acatomba que ens oferirà el seu màgic i espectacular show d'improvisació, l'obra "Ethika" de la Cia. Peixopeixeres, "Las Navidades de nuestras vidas" de la Cia. Ensemble, "Un cuento Xino" de la Cia. Kamaleonik, i "Fora de Norma" de la Cia. Capsula de Teatre. L' opinió del públic serà molt important per votar i seleccionar les dues obres que formaran part de la programació de la sala 2 de l'Auditori de Cornellà. No us quedeu sense la vostra entrada!! Reserveu ara enviant un correu a festivalmicroteatrecornella@gmail.com, indicant a l'assumpte "reserva d'entrades", o enviant un WhatsApp al número 680320246. Us hi esperem!!
Preu: Gratuït
Quan: Del 19 d´ octubre al 20 d´ octubre
Horari: 19:30h. - 21:00h.
AUDITORI SANT ILDEFONS

Acte de presentació del curs escolar de Centre de Normalització Lingüística de Cornellà (CNL)
L'acte s'emmarca en l'Any Pàmies i, per això, tindrem com a convidada la Montse Barderi, especialista en la vida i l'obra de Teresa Pàmies. És un acte obert a tothom!
Quan: 22 d´ octubre
Horari: 19:00h. - 20:00h.
BIBLIOTECA SANT ILDEFONS (BSI)

CLUB DE LECTURA
Us proposem trobar-nos el quart dimecres de cada mes per comentar obres de la literatura de tots els temps i gèneres. Aquesta serà sessió parlarem sobre la novel·la “Permagel”, d’Eva Baltasar i entregarem el text teatral “Casa de nines”, d’Henrik Ibsen, per comentar-lo al novembre.
? A càrrec de Ricardo Reitano (periodista literari)
? INSCRIPCIONS OBERTES
Quan: 23 d´ octubre
Horari: 18:00h.
BIBLIOTECA SANT ILDEFONS (BSI)

VA DE CONTES: Carbases i castanyes amb banyes
El pare Carbasser quan va venir de França va portar tantes carbasses que no es poden ni comptar. I de castanyes amb banyes, sabeu si en va portar? O les va collir? Ui, ui, d'on ha sortit això de les banyes? De les castanyes? Ai, senyor, quin embolic!
• A càrrec de Rosa Pinyol (narradora)
• Adreçat a públic familiar amb infants a partir de 4 anys
Quan: 25 d´ octubre
Horari: 18:00h.
BIBLIOTECA SANT ILDEFONS (BSI)

Enric Montefusco en Concert
Després d’abraçar la música popular al seu celebrat debut en solitari “Meridiana”, Enric Montefusco continua explorant els mecanismes de la cançó al seu nou àlbum “Diagonal” on planteja un suggerent joc conceptual entenent l’àlbum com l’altra cara de “Meridiana”.

Més directe i transversal que mai, l’ex lider d’Standstill sublima la seva proposta sonora i ratifica el seu compromís literari des d’una insubornable consciència poètica i també política.

Preu: 10,25€
Quan: 25 d´ octubre
Horari: 22:00h. - 23:30h.
AUDITORI SANT ILDEFONS

Espectacle "The Crazy Mozarts" de la Cia. Mundo Costrini
Un original concert on res és el que sembla.
Una simfonia de gags i situacions absurdes on el públic és còmplice i partícep del moment.
Un espectacle per a riure, per a sorprendre's i cantar al costat de dos bojos músics que faran l'impossible per sobreviure a aquest emocionant caos musical
Preu: 5,10€.
Compra on-line
Quan: 27 d´ octubre
Horari: 18:00h. - 19:00h.
AUDITORI SANT ILDEFONS

Lectura dramatitzada: Any Teresa Pàmies
Una veu, un punt de llum i les paraules de qui enguany hagués bufat 100 espelmes. Aquest és l’homenatge que volem retre a Teresa Pàmies. A càrrec de Micro Cornellà Teatre
Quan: 29 d´ octubre
Horari: 19:00h.
BIBLIOTECA SANT ILDEFONS (BSI)

Treball Digne?
Treball Digne? És el títol de l'exposició que ha creat Sindicalistes Solidaris per a donar a conèixer què és el treball digne d'una manera didàctica i distesa, i explorar les diferents dimensions. També es dóna una visió de col•lectius especialment vulnerables com les dones i els nens, i de sectors productius locals que pateixen especialment la falta de garanties d'un treball digne. Finalment, es poden conèixer diferents visions que tenen persones que viuen en llocs on Sindicalistes Solidaris té presència a través de projectes de cooperació al desenvolupament.
Quan: Fins el 30 d´ octubre
BIBLIOTECA SANT ILDEFONS (BSI)

Little Chef
En aquest taller practicarem vocabulari i expressions en anglès en relació a la cuina. Es tracta d’una manera divertida d’aprendre al voltant d’una recepta fàcil i saludable. No us perdeu aquest especial de Halloween: “a spookiy recipe!”
• A càrrec de Kids & Us (escola d’idiomes)
• Adreçat a infants entre 3 i 8 anys acompanyats d’un adult
• ACCÉS LLIURE
Quan: 30 d´ octubre
Horari: 18:00h. - 19:00h.
BIBLIOTECA SANT ILDEFONS (BSI)

EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIA: RERE LES BAMBOLINES
Exposició de fotografia que fa el seguiment d'un any sencer de Micro Cornellà Teatre: assajos, reunions, actuacions i molt més. El projecte neix com a part dels actes de celebració del cinquè aniversari de la companyia.
? Fotografia: Jaume González Quadrat / Comissaria: Montse Orozco Cees (Micro Cornellà Teatre)
? ACCÉS LLIURE
Quan: Fins el 31 d´ octubre
BIBLIOTECA SANT ILDEFONS (BSI)

Exposició Literària: Tot és en els llibres. Teresa Pàmies
Celebrem el centenari del naixement de l'autora Teresa Pàmies amb un recorregut per la cinquantena d'obres que ens va deixar.
Quan: Fins el 08 de novembre
BIBLIOTECA SANT ILDEFONS (BSI)


Si vols consultar tota la programació cultural i d’oci de la ciutat entra a 'Que Fer a Cornellà' y si vols consultar altres tipus d'activitats entra a l' 'Agenda de Cornellà'