Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

CONCERT DE PIANO. Laura Farré Rozada. Nits d'Estiu al Castell

Activitat: Cultural
Informació: Laura Farré Rozada. Concert de Piano al Castell de Cornellà.

Nominada com a Rising Star per la BBC Music Magazine, Laura Farré Rozada toca amb la mateixa excel•lència i precisió amb què enfoca la seva carrera ambivalent entre la música i les matemàtiques.

Nimbus (Seed Music, 2021) és el segon àlbum a piano sol de Laura Farré Rozada. Concebut com una continuació del seu disc de debut, The French Reverie (2018), Nimbus completa l'homenatge a la figura del compositor Olivier Messiaen (1908-1992) i al repertori francès per a piano dels segles XX i XXI. Alhora, explora les possibilitats creatives de l’aigua i segueix amb l'ànim de divulgar repertori contemporani al públic general.

L'àlbum està format per obres de compositors i compositores internacionals: inclou les més important dels francesos Maurice Ravel i Pierre Jodlowski; els japonesos Toru Takemitsu i Dai Fujikura; la sud-coreana Unsuk Chin; i la islandesa Anna Þorvaldsdóttir, una de les compositores més interessants del moment. A més a més, Nimbus presenta dues estrenes discogràfiques: una obra del compositor Josep Maria Guix i l'encàrrec a la compositora xinesa Yixuan Zhao.


Preu: Gratuït
Quan: 13 de juliol
Horari: 22:00h. - 23:00h.
Organitza: DEPARTAMENT DE CULTURA
Documents:
Programa


Dades del llocCASTELL DE CORNELLÀ (SEGLE XI-XVII)
Adreça: C/ de Mossèn Jacint Verdaguer, s/n (El Castell)
Barri: Centre
Web: http://www.cornella.cat/ca/CastellDeCornella.asp
Informació: Departament de Patrimoni Cultural


Activitats programades en aquest espai per avui


Activitats programades: 1

Exposició "Francesc Layret, diputat per Sabadell. El fil vermell del catalanisme"
Comissariada per l’historiador Jordi Serrano, la mostra fa un repàs a la vida de l'advocat Francesc Layret que va dedicar la seva vida a la defensa dels treballadors i a la construcció d'una força política catalanista que representés a la classe obrera.
Produïda pel Museu d’Història de Sabadell.

Preu: Gratuït
Quan: Fins el 26 de març
Horari: 19:00h. - 20:00h.
CASTELL DE CORNELLÀ (SEGLE XI-XVII)