Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Acte Día de Andalucía 2021

Activitat: Cultural
Informació: Per a celebrar el Día de Andalucía 2021, el proper dimenge 28 de Febrer podrem gaudir de les actuacions de Francisco Escudero "Perrete" (al Cante), Juan Gómez "Chicuelo" (a la Guitarra), i Sergio Barroso (al Baile). El concert serà a l'Auditori Sant Ildefons, a les 18.00h, i comptarà amb la col·laboració de Francisco Hidalgo com a presentador.
Reserva prèvia amb invitació.
Quan: 28 de febrer
Horari: 18:00h. - 19:30h.
Organitza: COORD. DE ENTIDADES FLAMENCAS Y ANDALUZAS DE CORNELLA

Dades del llocAUDITORI SANT ILDEFONS
Adreça: Pl Carles Navales, s/n (C/ Almogavers)
Barri: Sant Ildefons
Telèfon: 93 471 12 42


Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 1

CONCERTS amb The Soulcat i SatéLites. Espai Música de Prop
L'ESPAI MÚSICA DE PROP ens ofereix un nou cicle de concerts durant el mes d'Abril. Dissabte 17 d'Abril, a les 19.30h, iniciarà el cicle THE SOULCAT, grup de Cornellà que interpreta els sons més emblemàtics de la història del Soul i disco des dels anys 60 fins a dia d'avui, amb so modern i una posada en escena immillorable. I a continuació será el grup cornellanenc SATÉLITES que, amb reminiscències de l'indie i el Shoegaze dels 90, ens oferirà el seu so personal, so SateLites, amb potent base rítmica i lacerant trio de guitarres que envolten les profundes lletres de la seva música.

Per assistir als dos concerts cal que reservis la teva entrada a partir del dia 6 d'Abril, enviant un correu electrònic a cultura@aj-cornella.cat. En el correu hauràs d'indicar un nom i contacte telefònic de qui fa la reserva, el dia de la reserva (la reserva és pels dos concerts), així com el número de reserves que sol·licites (màxim quatre localitats per mail). L'entrada és gratuïta. .


Quan: 17 d´ abril
Horari: 19:30h. - 21:00h.