Fitxa lloc \

Informació, adreça, telèfons, imatges...

AUDITORI SANT ILDEFONS


Pl Carles Navales, s/n. (C/ Almogavers)
Telf: 93 471 12 42
Equipaments escènics

Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 1

Presentació curtmetratges tallers de Cinema Concèntrica
El proper dijous 27 de juny a les 11h a l’Auditori Sant Ildefons de Cornellà el programa de forment de les arts audiovisuals “Concèntrica. Mirades fora d’òrbita” presenta els curtmetratges que han realitzat els alumnes dels tallers de cinema en aquest curs 2023/2024.

Agafa la càmera i vola! és un projecte liderat pel col·lectiu de realitzadors audiovisuals i docents Fuera de Campo i va nèixer al 2010 amb la il·lusió de desenvolupar i potenciar el cinema com a eina pedagògica i d’integració social. En aquesta nova edició del programa han participat alumnes alumnes de l’IES Martí i Pol; IES Mª Aurèlia Capmany i l’Escola d’Oportunitats Fundació el Llindar.Agafa la càmera i vola! Obre l’oportunitat a través dels seus tallers de cinema, de crear un pont per connectar als joves participants amb el seu entorn social i laboral i de créixer i auto realitzar-se a través del setè art.

Concèntrica formarà par de MANIFESTA’15 biennal d’art internacional que tindrà lloc del 8 al 24 de novembre a 12 ciutats de la província de Barcelona. Tot creant un projecte comunal de caràcter cinematogràfic on societat civil, alumnes dels tallers de cinema i professionals del sector artístic i cultural crearan una experiència eco social cultural alternativa.
Preu: Accés lliure. Gratuït
Quan: 27 de juny 2024
Horari: 11:00h. - 13:00h.


Si vols consultar tota la programació cultural i d’oci de la ciutat entra a 'Que Fer a Cornellà' y si vols consultar altres tipus d'activitats entra a l' 'Agenda de Cornellà'