Fitxa lloc \

Informació, adreça, telèfons, imatges...

AUDITORI SANT ILDEFONS


Pl Carles Navales, s/n. (C/ Almogavers)
Telf: 93 471 12 42
Equipaments escènics

Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 2

FACTORIA SI. Assaig obert a l'Auditori Sant Ildefons
Factoria SI no para màquines i ve amb una primavera carregada d’activitat!

El mes d’abril hi tindrem la Míriam Escurriola amb Dona i aspirador, a finals de març vindrà el duet cornellanenc As de Guia que oferirà un concert gratuït, i aquest mes ha estat la Montse Pelfort amb Traç. Espai habitable en construcció.

“Ara mateix, l'espai on som podria ser tot el que vulguem imaginar: un teatre, un pàrquing, un estadi de futbol, un país, la selva, un somni o un bloc de gel. Seran les paraules que atribuïm a l'espai i la possibilitat de marcar-lo i dividir-lo les que crearan les normes del joc. A Traç, Pelfort estableix un joc amb la incertesa i l'empatia de l'espectador per explorar els límits dels diferents llocs que habitem.”

Dimecres 22 de Març a les 20:00 h, farà un assaig obert per a tota la ciutadania. Podeu demanar les vostres invitacions a auditorisi@aj-cornella.cat, indicant el nom de l’activitat i la quantitat d’invitacions que desitgeu.

Quan: 22 de març
Horari: 20:00h.

FESTA DE PRIMAVERA 2023. Mucha Muchacha
En aquest taller, Mucha Muchacha obre el seu procés de creació a un grup de dones, amb més o menys vinculació amb la dansa. Un taller en què la companyia convida les participants a ballar la seva versió de la haka neozelandesa amb l'objectiu de crear un espai de trobada, sororitat i empoderament femení, tant individual com col•lectiu, a través de la dansa.

Mucha Muchacha és una companyia de dansa que treballa des de la contemporaneïtat, en relació amb el context actual de les arts vives, dialogant-hi i incorporant-hi altres formes de llenguatge que potencien el contacte i la proximitat amb l’espectador, sempre amb un fort compromís amb la innovació escènica.
Preu: Gratuït. Inscripcions a: activitats.dansametropolitana@gmail.com
Quan: 25 de març
Horari: 18:00h. - 21:00h.


Si vols consultar tota la programació cultural i d’oci de la ciutat entra a 'Que Fer a Cornellà' y si vols consultar altres tipus d'activitats entra a l' 'Agenda de Cornellà'