Fitxa lloc \

Informació, adreça, telèfons, imatges...

AUDITORI SANT ILDEFONS


Pl Carles Navales, s/n. (C/ Almogavers)
Telf: 93 471 12 42
Equipaments escènics

Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 2

AVUI FA... ANIVERSARI PATRICIA HIGHSMITH

“Crueltats quotidianes" (contes dramatitzats)
Entre les històries de Patricia Highsmith hi ha ments perverses i sospites que s’escolen poc a poc sota la pell, sota la mirada d’aquell que observa. Però també hi ha crueltats quotidianes, històries que retraten estereotips femenins i masculins, amistats perverses, relacions familiars que incomoden... Aquesta sessió proposa un petit repàs per alguns relats que fan trontollar la quotidianitat i exploren la naturalesa humana i les seves ombres, és la nostra manera de commemorar el centenari del naixement de l’escriptora Patricia Highsmith (1921-1995).

A càrrec d’Inés McPherson (narradora)
Participació: Aforament limitat. Inscripcions a partir del 20 setembre a la web de les biblioteques de Cornellà o telefònicament a la Biblioteca Sant Ildefons.

Quan: 21 d´ octubre
Horari: 19:00h. - 20:00h.

Exposició: “Les dones alimenten al món”
Per la XXIa Fira de la Solidaritat i la Cooperació que celebrem la segona quinzena d’octubre a Cornellà, tindrem l’exposició “Les dones alimenten el món” d’Entrepueblos, exposada a l’Auditori de Sant Ildefons durant els dies de la Fira de Solidaritat.

Les dones són les protagonistes de la sobirania alimentària.

L'alimentació és indissociable de la supervivència humana. El seu descobriment i evolució correspon a un llarg procés de recerca i creació històricament encapçalat per les dones. Des de la invenció de l'agricultura, peça clau en aquesta matèria, elles han experimentat hibridant llavors; seleccionant el comestible del no comestible; preservant aliments, inventant i refinant la dietètica, l'art culinari i els seus instruments.
Horaris de visita: de dilluns a divendres, de 15:30h a 20:30 h. i dimarts i dissabte, de 10:00h a 14:00h.

Quan: Fins el 31 d´ octubre


Si vols consultar tota la programació cultural i d’oci de la ciutat entra a 'Que Fer a Cornellà' y si vols consultar altres tipus d'activitats entra a l' 'Agenda de Cornellà'