Fitxa lloc \

Informació, adreça, telèfons, imatges...

BIBLIOTECA SANT ILDEFONS (BSI)


Pl Carles Navales, s/n. (C/ Almogavers)
Telf: 93 471 12 42
E-mail: b.cornella.si@diba.cat
Web: Anar a la web
Observacions:
Facebook Biblioteca Sant Ildefons
Biblioteques

Activitats programades en aquest lloc per als propers 15 dies


Activitats programades: 2

Exposició “Pedrolo més enllà dels límits”

Aquesta exposició en petit format es va produir l’any 2018 en motiu del centenari del naixement de l’autor. La mostra abasta tant la seva dimensió biogràfica com la literària, fent especial menció al concepte de límit de l’univers pedrolià.

A càrrec: Institució de les Lletres Catalanes amb la col·laboració del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.


Quan: Fins el 30 de setembre

Crea...Acció! “Little chef”

La tornada a l’escola serà molt especial per a tothom i hem trobat la manera perfecta d’experimentar fora de l’aula! Oi que sempre diuen que el secret de la cuina són els ingredients i la paciència? Prepareu-vos, doncs, per gaudir d’una meravellosa recepta!
“Little Chef” és un taller de cuina d’immersió a la llengua anglesa on els nens i les nenes redescobreixen la cuina, tasten nous sabors i proven noves receptes, mentre canten amb la Mixie! No us ho perdeu!

A càrrec: de Kids&Us
Públic: Adreçat a infants a partir de 3 a 7 anys acompanyats d’un adult
Participació: Inscripcions a partir del 16 d’agost a la web de les biblioteques de Cornellà o telefònicament a la Biblioteca Sant Ildefons.

Quan: 30 de setembre
Horari: 18:00h. - 19:00h.


Si vols consultar tota la programació cultural i d’oci de la ciutat entra a 'Que Fer a Cornellà' y si vols consultar altres tipus d'activitats entra a l' 'Agenda de Cornellà'