Fitxa lloc \

Informació, adreça, telèfons, imatges...

BIBLIOTECA SANT ILDEFONS (BSI)


Pl Carles Navales, s/n. (C/ Almogavers)
Telf: 93 471 12 42
E-mail: b.cornella.si@diba.cat
Web: Anar a la web
Observacions:
Facebook Biblioteca Sant Ildefons
Biblioteques

Activitats programades en aquest lloc per als propers 30 dies


Activitats programades: 5

EXPOSICIÓ "La_Mostra'24"

Petita mostra de treballs i projectes elaborats pels i les alumnes del Batxillerat artístic de l'Institut Maria Aurèlia Capmany, de Cornellà de Llobregat. En el transcurs dels dos cursos els alumnes posen en pràctica diversos processos de treball i procediments graficoplàstics i manipulatius, apliquen diverses tècniques i duen a terme projectes en petit format amb el propòsit de formalitzar el pensament visual i crític.

A càrrec: de l’alumnat del Batxillerat artístic de l'Institut Maria Aurèlia Capmany
Públic: Adreçat a tots els públics
Participació: Accés lliure

Quan: Fins el 29 de maig 2024

XERRADA PARTICIPATIVA "Què són els refugis climàtics"

La biblioteca de Sant Ildefons forma part de la Xarxa de refugis climàtics metropolitans, com un dels refugis climàtics de Cornellà. Des de l’AMB i el Servei Local de Teleassistència (SLT) ofereixen aquests tallers, on s’explica als usuaris/àries del SLT (gent gran, població vulnerable, etc.) què són els refugis climàtics i quins beneficis aporten.

A càrrec: del Servei Local de Teleassistència i Secció d’educació ambiental de l’AMB
Públic: Joves i adults
Participació: Amb inscripció prèvia a la web de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà o telefònicament a la Biblioteca Sant Ildefons a partir del 17 de maig

Quan: 04 de juny 2024
Horari: 10:00h. - 11:30h.

CREA... ACCIÓ! “Monstres a la Sala Infantil”

Necessitem la vostra ajuda per omplir la Sala Infantil de monstres! Amb rotlles de paper i pintura podreu crear les vostres criatures fantàstiques, que després col·locarem per diferents llocs de la nostra sala per convertir-la en el cau dels monstres més terrorífics!

A càrrec del personal de la biblioteca
Públic: Adreçat a infants de 5 a 11 anys
Participació: Amb Inscripció prèvia a la web de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà o telefònicament a la Biblioteca Sant Ildefons a partir del 17 de maig

Quan: 05 de juny 2024
Horari: 18:00h. - 19:00h.

VA DE CONTES “Nans i gegants monstruosos”

Fades, follets i nans són personatges petits com formigues. Tot i que no aixequen ni un pam de terra, no callen, juguen, es belluguen i es barallen amb grans, gegants i titans monstruosos. Voleu saber qui guanya? Ui, ui, tremoleu amb aquests de napbuf!

A càrrec: Rosa Pinyol (narradora de contes)
Públic: Adreçat a infants a partir de 4 anys acompanyats d’un adult
Participació: Accés lliure

Quan: 07 de juny 2024
Horari: 18:00h. - 19:00h.

EXPOSICIÓ: “30 propostes de lectura dels infants de Cornellà”

Arriba a la Biblioteca Sant Ildefons l’exposició itinerant que recorre les cinc biblioteques de la ciutat. La mostra ens ofereix trenta recomanacions de lectura infantil i juvenil seleccionades pel Consell d’Infants a partir de les propostes fetes per tots els nens i nenes de 5è i 6è per celebrar el Dia Internacional de la Ciutat Educadora (30 de novembre). Vine i tria les teves pròximes lectures!

A càrrec: de Consell d’Infants de Cornellà de Llobregat
Públic: Adreçat a tots els públics
Participació: Accés lliure

Quan: Fins el 08 de juny 2024


Si vols consultar tota la programació cultural i d’oci de la ciutat entra a 'Que Fer a Cornellà' y si vols consultar altres tipus d'activitats entra a l' 'Agenda de Cornellà'